Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe teşkilatı Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı ile ilçe başkan adayını açıkladı. Büyükliman Gazeteciler Cemiyetinde yapılan toplantıya Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Erdal Sayın, Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Serdar Musaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Üyesi Yılmaz Karadeniz, Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

TÜRKİYE'DE BÜYÜKŞEHİR, İL VE İLÇELERDE ADAYLARIMIZI ÇIKARTTIK

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Serdar Musaoğlu yaptığı koşmada ; “Sayın Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Üyesi Yılmaz Karadeniz, Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Çiçek, Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir Belediye Başkan Adayımız Erdal Sayın ve siz vatandaşlarımızın Büyükliman bölgesinde yaşanan bütün gelişmeleri doğru bir şekilde haber alabilmesi için yağmur, kar, soğuk demeden gecesini gündüzüne katarak çalışan çok değerli basın mensuplarımız. Kendimizi anlatabilmemiz için bu fırsatı sunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki vatandaşlarımızın bir kısmı bizi Cumhur İttifakı'nın ortağı olarak biliyor, biz Yeniden Refah Partisi olarak 2023 genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı ile 30 maddelik olmazsa olmaz dediğimiz protokol imzaladık ve bu 30 maddenin takipçisi olacağımızı belirtmiştik. Cumhur İttifakı'nda Cumhurbaşkanlığı için ittifak yaptık milletvekilliğinde ise kendi amblemimizle kendi alın terimizle helal 5 Milletvekili çıkarttık fakat genel seçimlerin üzerinden 9 ay geçmesine rağmen bu 30 maddeden hayata geçen olmadı. Tarihte ilk kez asgari ücret emekli maaşı arasındaki makas bu kadar açıldı. Denk bütçe dedik fakat faiz ve borç bütçesi açıklandı, bizler sözümüzü tuttuk bu ve bunlar gibi 30 maddenin takipçisi olduk gelinen noktada verilen taahhütlerin tutulmadığını gördük ve tüm Türkiye'de Büyükşehir, İl ve İlçelerde adaylarımızı çıkarttık. Bizde Trabzon Büyükşehir’inde Lokman Öztürk'ü, Vakfıkebir'de ise buranın evladı Ortahisar Teşkilat Başkanımız Sayın Erdal Sayın'ı Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladık. Bizler Yeniden Refah Partisi’ne gönül verenlerin sesini duymazdan gelemezdik. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta'ya, Bağımsız Belediye Başkan Adayları Sayın Fuat Koçal'a, Ahmet İhsan Hacıfettahoğlu’na, Hamide Kutoğlu’na seçimlerde başarılar diliyorum güzel bir yarış olsun kazanan Vakfıkebir olsun herkese çok teşekkür ediyorum dedi.”

“VAKFIKEBİR İLÇEMİZE HİZMET ETME ŞANSINI BİZE VERDİLER”

“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR” “ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR”

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Erdal Sayın ise aday tanıtım töreninde yaptığı açıklamada; “1980 yılında Vakfıkebir ilçesinde doğdum. İlk-Orta ve Lise eğitimimi Vakfıkebir ilçemizde tamamladım. Üniversite eğitimine devam ediyorum. Özel sektörde üst düzey yöneticilik yaptım. 2010 yılında inşaat firması kurdum. Halen daha aktif bir şekilde firmamızda çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye genelinde şantiyelerimiz var. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Siyasi hayatıma Vakfıkebir Milli Gençlik Vakfında başladım. Vakfıkebir de Refah Partisi Gençlik Kollarında görev yaptım. Ayrıca Tekirdağ ili Malkara ilçesinde Fazilet partisi Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttüm. Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığında geçen dönem seçim işleri başkanlığı görevinde bulundum. 2023 Genel seçimleri sonrası Trabzon Ortahisar teşkilat başkanlığı görevini yürütüyorum. Vakfıkebir ilçe teşkilatımızın talepleri ve Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın tensipleriyle doğup büyüdüğüm Vakfıkebir ilçemize hizmet etme şansını bize verdiler. Bizde Vakfıkebir de Yeniden Refah Partisinden Belediye Başkan Adayı olduk. Cenabı Allah’ın izniyle ve halkımızın teveccühü neticesinde Belediye Başkanı seçildiğimizde halkımızı şeffaf belediyecilik anlayışı ile buluşturacağız.

“VAKFIKEBİR İLÇEMİZİN EKSİKLİKLERİNİ BİLİYORUZ”

Vakfıkebir ilçemizin eksikliklerini biliyoruz. Biz daha çok kişi odaklı çalışmanın beşindeyiz. Biz insanların daha çok nasıl sosyal yaşantısını arttırabiliriz düşüncesi içerisindeyiz. İnsanların refah seviyesini nasıl yükseltebiliriz. Düşüncesi içerisindeyiz. Vakfıkebir’i Şeffaf Belediyecilikle, Turizmle ve Sahil düzenlemelerine kavuşturacağız. İlçeye lazım olan her şey yapılması gerekiyor. Altyapı yapılacaksa zaten bu belediyenin işidir. Bu proje olarak sayılmaz. İlçe gençlerini nasıl kazanırız, komşuculuk bitiyor bunu nasıl geliştirebiliriz. İlçe turizmini nasıl geliştirmemiz gerekiyor, bunu nasıl geliştirebiliriz. Bunun için neler yapılması gerekiyor. Bunun gibi ilçeyi ön plana çıkaracak olan projeleri hayata geçireceğiz.

“ADİL DÜZEN, ADALETLİ BELEDİYECİLİK DİYORUZ”

İlk yapacağımız icraatlardan en önemlisi ilçedeki birlikteliği sağlamaktır. A-B-C kişisi diyerek ayrım yapmayacağız. Zaten ayırmamalıyız. Hepimizin tek hedefi var. Oda Vakfıkebir’dir. Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir ilçe teşkilatı olarak rahmetli Erbakan Hocamızdan buyana gelen bir davamız var. O günden bu güne Adil düzen, Adaletli belediyecilik diyoruz.  Bizim amacımız bu düzeni sağlamak.

“BİZ HİZMETKAR OLACAĞIZ”

Ben bu ilçenin evladıyım. Buranın bütün sıkıntılarını biliyorum. İlçede şuan Belediye Başkan Adayı olan bütün adayların hedefi de aynı, davası da aynı. Hatta hepimiz aynı ortamda kol kola girip ilçemizi daha ileriye nasıl götürebiliriz diye konuşmamız gerekmektedir. Her konuda ortak akılla hareket etmeliyiz. Ortak aklı kullanmalıyız. Her nokta da işi ehline vereceğiz. Kuracağımız mecliste herkesin bir görevi olacak. Boş adam olmayacak. Biz sahada olacağız. Adam kayırma kesinlikle olmayacak. Biz bu çalışmalarımızda Vakfıkebir gençliğini yeniden kazanmaya yönelik olarak çalışma yürüteceğiz. Sonuçta biz hizmetkar olacağız dedi.”