Değerli okuyucularımız her hafta güncel konuları habere taşıyoruz. Bu taşıdığımız haberlerin yanı sıra da haftalık olarak Bölgemiz genelindeki bir hafta boyunca saha çalışmalarımızın iyi ya da kötü olanların daha iyisi yapılması için öneri ve fikirlerimizi siz değerli okuyucularımıza web sayfası ve bir çoğumuzun unutmaya başladığı Basılı yayın aracılıyla evlerinize iş yerlerinize ya da çalışma masanızda sizlerden birisi olduk olmaya da gayret ediyoruz. Bu haftaki konularımızın en önemlisi değişen Dünyanın değişen teknolojisiyle anlık haberleşmelerin yazılı medyanın pabucunu dama atmış misali yeni haber yapılanmasını öncülerinden olan kısa adı ‘’TİMBİR’’ Trabzon Bölge açılışına katılım sağlayarak bu paftadaki yerimiz alarak farkımızı fark ettirdik değerli okuyucularımız.

Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) Trabzon temsilciliğinin törenle açıldı bizlerde ilçe temsilcisi olarak açılışına katıldık.

Türkiye’nin farklı illerinden ve Kuzey Kıbrıs ile Azerbaycan’dan, gelen gazeteciler, medya profesyonelleri ve sivil toplum temsilcilerinin yer aldığı Türk İnternet Medya Birliği’nin Trabzon temsilciliği, gerçekleştirilen törenle resmen faaliyete başladı.

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Sorumlusu Tanju Akıncıoğlu şu ifadeleri kullandı: Türkiye İnternet Medya Birliği, Sayın Cumhurbaşkanımızın Mart 2023 tarihindeki onayıyla kurulan, 81 il ve 25 ülkede faaliyet gösteren bir birliktir. Dijital medya alanında çalışmalar yürüten ve çok sayıda üyesi bulunan bir kuruluş konumundadır. Faaliyetlerimize ülkemizin farklı şehirlerinde iki ayda bir gerçekleştirdiğimiz toplantılarla devam ediyoruz, il temsilcilikleri açıyoruz. Trabzon temsilciliğimizi de bugün sizlerin katılımıyla açmanın mutluluğunu yaşıyoruz”.

Açılış törenine TİMBİR ve BHA Trabzon’un ilk Muhabiri Mustafa Özcan olarak katılım sağlarken Vakfıkebir İlçe temsilcisi olarak Mehmet Bülent Alp ve Büyükliman Postası Gazetesi sahibi Ahmet Kamburoğlu ile birlikte Bölge ve ilçemizi temsil etmek adına iştirak ettik. Temsilciliğimizin hayırlı olmasını diliyorum.

TİMBİR Ailesinden 30 Yıl Sonra İlkler Yaşandı; TİMBİR Trabzon Temsilciliğine üyesi olarak katılım sağladığımız programda misafir olarak gelen medya mensuplarıyla tanışarak hasbihal yaptığımız sırada 1995 yılında Trabzon’un bir İlçesinde 15 yıl askerliğini 1995-1996 yıllarında yapan o yıllarda Denizli TV ve Radyo sahiplerinden olan halen devam eden yayıncılığının yanı sıra da TİMBİR Yöneticisi olduğunu askerlik yaptığı İle 31 yıl sonra yönetici olarak gelmek benim için çok büyük anlam ifade etti dedi. Trabzon ve İlçelerinin İl merkezinin tarihi ve turistik yerlerini bildiğini ancak Trabzon 31 yıl içinde çok değişmiş ancak 3 gün boyunca buradayım arkadaşlarım ile onları Trabzon’u tanıtacağım dedi bende bu güzel davranışından dolayı Trabzon sevdalısı yönetici kardeşimiz Mehmet Aydın kardeşime teşekkür ederek tekrar görüşmek üzere iletişim numaralarımız bir birimiz ile paylaşarak ayrıldık.

Şalpazarı İlçemizden Kısa Kısa Haberler

Trabzon Şalpazarı İlçemize bağlı Üzümözü mahallesinden şehit torunu sunucu organizatör ve Türkiye Şehit Aileleri Genel Başkan yardımcısı Necati Selvitop’un inşaat Mühendisi 38 yaşındaki 8 yaşında 1 evlat babası Görkem Selvitop’un elim bir trafik kazası sonucu vefat etmesinin ardından İlçemizde kılınan cenaze namazı ardından daha önceden şehit dedesi Necaettin Güner için yaptırılan anıt mezarda ebediyete uğurlanışı İlçe halkını derinden üzmüştür Haber ekibi olarak merhumun ailesine acılı kardeşleri ve babasına taziyelerimiz iletiriz.

&&&&&&&&&&&&&&&

Trabzon İline bağlı Şalpazarı İlçesi aynı zamanda Trabzon ve Karadeniz Bölgesinin ilk Kültür şenliği Acısu Hıdrellez Bahar bayramı gerçekleşti. Bunun ile ilgili geniş detayı bir sonraki haftada siz değerli okuyucularımıza aktaracağız.

&&&&&&&&&&&&&&&&

Şalpazarı İlçe merkezinde bulunan Anaokulunda İlçe Kaymakamı Kezban Yerlikaya Akpınar’ın da katılımıyla Öğrenci ve annelerinde hazır bulunduğu "Anne-Çocuk Vazo Tasarım" etkinliği yapıldı.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&

İlçemizde gün geçmiyor vefat haberleri almayalım. İlçemiz esnafları ve bazı esnaf kardeşlerimizin de babaları ve yakınlara ebediyete uğurlandı. Şimdilik hoşça kalınız haftaya görüşmek üzere.