Değerli okuyucularımız bizler medya mensubu olarak yukarıda bazı bilgiler sunduk siz değerli okuyucularımıza gerek ilçemizden, gerek bölgemizden, yağmur, çamur, kar, kış demeden sizler yeri geliyor evlerinizde mışıl mışıl uyuyorsunuz. Bizler gece gündüz haber peşinde koşuyoruz. Bu koşuşturmalarda kimsenin bir maddi desteğini beklemiyoruz. Her meslek gibi bu mesleğinde bir onuru bir yemini vardır. Doğru bildiğimiz kaynağı doğru olan her şeyi biz basın mensubuna göre bir haber değeri vardır.

Mesaiye Başlayınca Bizi Hatırlarsınız; Değerli okuyucularımız çalışan kısım ve görevli olan okuyucularımızın ben inanıyorum ki çalıştıkları yerdeki haberleşme araçlarından haberleri takip ediyorsunuz bundan adım gibi eminim.

Yolda Beni Durdurup Şunu Niye Yazmadın Diye Soruyorsunuz;

Uzun yıllardır medyanın içerisinde olduğumuzdan olsa gerek Gazetemizin okur oranı yüksek ve bazı gazete, dergi ve web sayfalarının yanı sıra Ulusal Gazete TV ve Ulusal Haber Ajans temsilciliğimizden olsa gerek takipçi fazla oluyor. Medyada popüler olup da tanınmak sıkıntı yolda görüp şunu niye yazmadın bunu niye yapmadın gibi sorunlarla karşılaşıyoruz.

TV Ekranlarındaki Haberi İzlemek Kolaydır; Tv ekranlarındaki haberi izlemek kolaydır ancak haberin oraya servis edilmesi için harcanan çaba ve emeği okurlarımız görmüyor. Sadece eleştiriyorlar. Değerli okuyucularımız genellikle işten eve dönüp yemeklerini yedikten sonra Bilgisayar, Tablet ve Cep telefonu aracılığıyla haberleri takip ediyor. Okuyorlar yorum yapıyorlar eleştiriyorlar. Dahası da bazen dozu karıştırıyorlar haberden çok yorum yazarken konuyu karıştırıyorlar.

Ben haber ekranımın mutfak kısmından kimin hangi ülkeden ve hangi iletişim aracılığıyla takip ettiğini hangi saate daha yoğun olduğunu hangi ülkenin daha fazla takip ettiğini görüyorum.

Okuyucu Haberi Okurken Bir Anda Meslek Değiştiriyor; Değerli okuyucularımız kimse beni kandırmasın okuduğunuz haber sizin için iyi ise o zaman değmeyin keyfinize, ancak okuduğunuz haber size yaramıyorsa bir anda dengeler değişiyor. Sağa sola saldırıyorsunuz. Bu sefer olumlu ya da olumsuz yorum yazıyorsunuz bir anda yediğiniz yemek midenizde gaz yapıyor misali bizlerin haberini okuyunca deşarj oluyorsunuz ve maden suyu içerek rahatlamış oluyorsunuz. Biz Gazeteci ve basın emekçileri ailesinden, çoluğundan çocuğundan zamanını çalarak sizlere doğru olanı ulaştırmaya gayret ediyoruz. Biz hiç mi iyi bir şey yapmıyoruz size göre diyor bir başka yazıda görüşmek üzere hoşça kalınız.