Beşikdüzü İlçe Polis Merkezi Amiri Ahmet Bekar, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu’na tebriklerini iletti.

Beşikdüzü İlçe Polis Merkezi Amiri Ahmet Bekar, Büyükliman Postası Gazetesi’ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tebriklerini iletti.

Kamu görevi yapan gazeteciler, Sivil Toplum Kuruluşları ve halkın sesini duyurmada çok önemli bir görev ifa etmektedir" diyen Bekar, "Kutsal meslekler arasında yer alan gazetecilik mesleğini icra eden kardeşlerimiz zor şartlar altında, gece gündüz demeden görevlerini yapmaktadır" dedi.

Bekar; “Vatandaş ile yönetim arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız bu yönüyle de milletin duygularına tercüman olmaktadır. Siz de Büyükliman Postası Gazetesi olarak bu görevi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu da Beşikdüzü İlçe Polis Merkezi Amiri Ahmet Bekar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.