Türkiye’nin en önemli markalarından biri ve bölgemizin de gururu olan KEBİR SÜT ailesinin yetiştirdiği önemli değerlerinden olan ve halkın arasında devamlı dolaşarak hayır ve yardımları ile 7 den 70’e herkesin saygı duyarak sevdiği KEBİR SÜT Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Yakup Karadeniz, yardım kampanyalarına aralıksız devam ediyor.

Vakfıkebir İlçesinin yetiştirdiği genç işadamı Kebir Süt Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Yakup Karadeniz, Suriye’nin İdlip kentinde yardıma muhtaç ailelere kendi elleriyle yardım dağıttı. Suriye'nin İdlib kentinde yaşanan insanlık dramına Vakfıkebir’li işadamı kayıtsız kalmadı.

İdlib bölgesinde zor durumdaki ihtiyaç sahipleri için gıda, giyim, battaniye ve temizlik malzemelerinden oluşan insani yardım malzemeleri aralarında Kebir Süt Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Yakup Karadeniz’in de bulunduğu ekip tarafından dağıtıldı. İdlib halkının yardım tırı önünde uzun kuyruklar oluşturduğu görülürken, İşadamı Yakup Karadeniz ailelerle ve çocuklarla yakından ilgilendi.