Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, elim bir trafik kazası sonucu yaşamını yitiren okulun Tarih öğretmeni Serap Aydın Topal anısına etkinlik düzenledi.



Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, elim bir trafik kazası sonucu yaşamını yitiren okulun Tarih öğretmeni Serap Aydın Topal ve aynı kazada yaşamını kaybeden oğlu Bilgehan anısına koşu düzenleyerek Serap öğretmeni ve oğlunu andılar.
Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cemile Kahyaoğlu yaptığı açıklamada; ”Okulumuz Tarih Öğretmeni Serap Aydın Topal ve 3 yaşındaki oğlu Bilgehan ile birlikte 2007 yılında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Serap Aydın Topal anısına, okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla koşu düzenlenmiştir. Koşuda Serap Öğretmenin Annesi emekli öğretmen Cevriye Aydın, Babası emekli öğretmen Mehmet Aydın ve kardeşi Selçuk Aydında hazır bulundular. Kahyaoğlu, Geleneksel hale getirmek istedikleri anma organizasyonunun ilkini düzenlediklerini belirtti. Okul Müdürü Kahyaoğlu, Serap öğretmenin ailesinin tüm okul olduğunu asla unutulmayacağını gönlümüzde yaşatılacağını söyledi.
Kızlarda 400 m.'de Birinci Seda Nur Erkan, İkinci Ayşe Nur Yılmaz, Üçüncü Aleyna Taşkın dereceye girdi. Erkekler 1800 m.'de Birinci Oğuzhan Yetim, İkinci Cemal Can Ertürk, Üçüncü Burak Gürdal ödüllerini Serap Öğretmenin Anne ve Babası ile Okul Müdürünün Elinden aldılar.