Bağımsız Vakfıkebir Belediye Meclisi üyesi adayı Oğuzhan Yılmaz, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın açıklamasında, sevgili Vakfıkebir Halkı’nın sesi olmak için Bağımsız Belediye Başkanlığı meclis üyeliğine başvuru yaptığının altını çizerek, vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Vakfıkebir’in eksiklerini tamamlamak adına birlikte oluşturacağımız projeleri meclise taşıyıp sizlerin sesi olacağım. Bu bağlamda, 31 Mart yeler seçimlerinde Vakfıkebir Belediye Başkanlığı Bağımsız Meclis üyeliği için siz değerli Vakfıkebir Halkı’ndan destek bekliyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarken, bütün belediye başkan adaylarına, meclis üyesi adaylarına başarılar dilerim” dedi.

“SONUNA KADAR BAĞIMSIZ OLARAK KALACAĞIM”

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Oğuz Yılmaz, basın mensuplarından gelen soruları da cevaplandırdı. Yılmaz, bağımsız meclis üyesi seçilmenizden sonra başka bir siyasi partiye geçecek misiniz şeklindeki bir soru üzerine şu ifadelere yer verdi: “Kesinlikle böyle bir şey olmayacak. Vakfıkebir Halkı eğer teveccüh gösterip beni bağımsız meclis üyesi seçerlerse aynen başladığım gibi görevimin sonuna kadar bağımsız olarak halkımızın sesi olmaya devam edeceğim”. Bir başka basın mensubunun, daha önce bir siyasi partiye başvurunuz oldu mu şeklindeki sorusuna ise; “Böyle bir baş vuru ve talebim de olmadı. Tamamen bağımsız, ilçem adına elimden geleni yapacağım. Bağımsız aday olmamın nedenine gelince; Vakfıkebir’de hepimiz beraber yaşıyoruz. Bu bağlamda herkesin sesini meclise taşıyabilmek için buradayız. Bunun için elimizi taşın altına koyduk” dedi.

“TÜRKİYE’DE İKİNCİ KEZ OLACAK”

Bağımsız aday olmak Vakfıkebir’de çözüm müdür sorusuna karşı ise Yılmaz şu ifadeleri kullandı: “Vakfıkebir Tarihi’nde bu var. Belediye başkanları düzeyinde geçmişten gelen bir bağımsızlık geleneği var ama meclis üyesi bağlamında Türkiye’de ikinci kez olacak.  Önceki yıllarda Sürmene İlçesi’nde bir ağabeyimiz başvuru yapmıştı ve kazandı, çok da güzel hizmetleri oldu. Şu anda da halkına değerli hizmetler yapmaktadır” . Buna bir gençlik hareketi denilebilir mi sorusuna karşılık Yılmaz, “Doğrudur, genç arkadaşlarımızla beraber yola çıktık. Desteklerini her zaman bir nefes gibi yanımda hissettim. Bu yürüyüşte de her zaman yanımda olacaklarına inanıyorum. Ayrıca biz bu işe resmi olarak girdik. A’dan Z’ye ne gerekiyorsa öyle yapacağız. Bir belediye başkanı nasıl çalışıyorsa, aynı hizmetleri biz de sunacağız. Her zaman sahada olacağız, adım atılmadık yer bırakmayacağız. Kısaca, Vakfıkebir Halkı’nın sesi olacağız” dedi.

OĞUZHAN YILMAZ KİMDİR?

1984 yılında Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi’nde doğan Oğuzhan Yılmaz, ilk ve ortaöğrenimini Vakfıkebir’de tamamladıktan sonra çeşitli sektörlerde çalıştıktan sonra 2019 yılında kendi işini kurarak esnaflığa başladı. Evli ve iki çocuk babası olan Yılmaz, ilçede sevilen esnaflar arasında yer alıyor.