Ülke genelinde birçok şubesi bulunan İşler Yayın Kitapevleri yeni şubesi Ahmet Bahadır tarafından Vakfıkebir’de açıldı.

Vakfıkebir İlçemizin ve bölge insanı tarafından sevilen değerli simalarından, fakir öğrencilere ve okullara yaptığı destekleriyle tanınan Ahmet Bahadır tarafından işletilecek olan İşler Kitapevi, okul öncesinden KPSS’ye kadar bütün branşlarda ve tüm sınıflar düzeyinde konu anlatımı, soru bankası, yaprak test ve zengin deneme çeşitleriyle Vakfıkebir ve çevre ilçelere hizmet vermeyi hedeflemektedir. Müşteri memnuniyetine, sıcak ilgiye, piyasada bulunan tüm ürünleri bulundurmasıyla ilgi odağı haline gelen kitabevi, sınavlara hazırlanan öğrencilerin ilk başvurduğu merkez halinde.

Büyükliman bölgesinde eğitim-öğretime destek vermeyi amaçladıklarını belirten Ahmet Bahadır; “öğrencilerimiz artık kaynak sıkıntısı yaşamayacak. Her türlü zengin kaynağı şubemizden temin edebilecekler. Bundan sonra kaynak kitaplar için Trabzon’a gitmek zorunda kalmayacaklar. Artık İnternetten kitap alıp günlerce gelmesini beklemeyecekler. Zaten fiyatlarımız da çok uygun, bölgemizde sınav başarısını artırmak için gece-gündüz, 24 saat hizmet vermeye kararlıyız. Pandemi döneminde sınava hazırlık kitaplarını kapıya kadar götürüp öğrencilere teslim etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Başta Vakfıkebir olmak üzere, Beşikdüzü, Tonya, Şalpazarı ve Çarşıbaşı ilçelerine hizmet etmek için tüm hazırlıklarını tamamlayarak açılan İşler Kitabevi Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesinde hizmet vermeye başladı.