Müftü Küçük, ilçedeki görevine başlamasının ardından din görevlileriyle ikinci toplantısını yaptı. 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 90.30'da Hikmet Kaan Proje İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Şube Müdürü Halil Güneş, Şef Refik Altuntaş, Vaiz Nuri Dural ve ilçedeki camilerde görev yapan imam hatip ve müezzin kayyımlar katıldı.

Toplantı, İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz'ün Kur'an-ı Kerim tilâvetiyle başladı. Daha sonra Müftü Şükür Küçük, okunan âyet-i kerimelerin içerdiği mesajları paylaştı. Din görevlileriyle bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla bir süreliğine toplantıya iştirak eden Hikmet Kaan Proje İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Bulut, okuldaki eğitim öğretim ve hafızlık projesi eğitimleriyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Şube Müdürü Halil Güneş'in, Diyanet İşleri Başkanlığının din görevlilerine yönelik başlattığı "Kitap Oku-Yorum" başlıklı projesi kapsamında, okunması tavsiye edilen kitaplarla ilgili bilgilendirmede bulunmasının ardından, Vakfıkebir Diyanet Gençlik Koordinatörü Burak Yıldırım da, Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü olarak ilçede gençlere yönelik yürütülen ve bundan sonra yürütülmesi planlanan çalışma ve faaliyetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Daha sonra gündeme ilişkin diğer konulara geçen ilçe müftüsü Şükür Küçük, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, din hizmetleri, eğitim hizmetleri ve yayın hizmetleriyle ilgili gündem konularını paylaştı. Müftülüğün web ve sosyal medya sayfalarının da takip edilmesi, beğeni, paylaşım ve yorumlarla desteklenmesini tavsiye eden Müftü Küçük, birlik beraberlik ve dayanışma şuûru içerisinde görev ve sorumluluk bilinci ile hizmette bulunmaları tavsiyesinde bulundu.

Toplantı, ilçe müftülüğüne bağlı Hamzalı Mahallesi Aşağı Camii İmam Hatibi iken kısa bir süre önce vefat eden 5 hafız evlat babası Hafız Kadem Şahin'in rûhuna ithâfen okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duâ ile sona erdi.

Toplantı sonrası okul müdürü Ahmet Bulut'u makamında ziyaret eden ilçe müftüsü Şükür Küçük ve beraberindekiler; bir süre sohbet ettiler, eğitim ve din hizmetleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulundular.