Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Büyükliman Postası Gazetemize yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 4 ayda yüzde 40 büyüyerek üye sayılarını 400 bine çıkardıklarını belirtti. İl Başkan Süleyman Pulat ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Birinci ile birlikte Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’nu ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ GERİ GELİYOR

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Trabzon İl Başkanı Pulat, 31 Mart seçimlerinde 81 İl 922 İlçede kendi adaylarıyla seçime giren tek partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu belirterek önce yerel yönetimlerde iktidar, arkasından 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iktidar olacağız dedi.

İl Başkanı Pulat, “5 yıl gibi kısa bir sürede hazine yardımı almadan, dış güçlerin desteği olmadan,  81 il teşkilatı, 900’den fazla ilçe teşkilatı, mahalle ve köy teşkilatları, Cenabı Allah'a şükürler olsun bugün itibariyle 400 bin resmi üyesiyle Yeniden Refah Parti’miz her geçen gün hızla büyümeye devam ediyor. Bütün bunlarla beraber birbirinden muazzam iki büyük kongresi ve elbette ki 14 Mayıs seçimlerinde bileğinin hakkıyla aslanlar gibi aldığı 5 milletvekiliyle Türkiye siyasetinin parlayan yıldızıdır. Bütün bunların yanında Yeniden Refah Partimiz özellikle son 4 ayda adeta şaha kalkarak, şahlanarak 4 ayın içerisinde yüzde kırk büyümüş ve üye sayısını 260 binden 400 bine çıkarmıştır. Bu Yeniden Refah Partimizin Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduğunun en önemli göstergesidir. Önümüzdeki 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlere daha da yüksek bir tempoyla hazırlanmaya devam ettiklerini dile getiren İl Başkanı Pulat, Trabzon genelinde 1 Büyükşehir olmak üzere 18 ilçe belediye başkan adaylarıyla seçime gireceklerini belirtti.Büyükliman havzasındaki belediye başkanlarını tek tek açıklayan İl Başkanı Süleyman Pulat, Vakfıkebir Belediye Başkan adayı Erdal Sayın, Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Şahin, Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Sedat Cumhur, Şalpazarı Belediye Başkan adayı Fatih Yılmaz ve Tonya Belediye Başkan adayı Muhammet Bahadır olduğunu sözlerine ekledi.Büyükliman Havzasında güçlü bir kadroyla seçime hazırlandıklarını belirten Pulat Adaylarımız durmadan, yılmadan gece gündüz demeden çalışarak kazanacaklarını dile getirdi, Trabzon un ve İlçelerinin sorunlarını bildiklerini çözüm üretme konusunda tüm çalışmaları yaptıklarını yakın zamanda projelerini açıklayan İl Başkanı Pulat seçimlerin ülkemize,İlimize ve Büyükliman havzasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.