Vakfıkebir ilçesinde esnaflık yapan Öz Mevlana Ekmek Fırını, Barış Pınarı Harekatında görev alan Mehmetçiğe destek olmak amacı ile yaptıkları özel ekmeği, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu aracılığı ile İlçe Jandarma Komutanına gönderdiler.



Vakfıkebir İlçesi Esnaflarından Gökhan Aydın ve kardeşlerine ait Öz Mevlana Ekmek Fırını ve çalışanları, Barış Pınarı Harekatında görev yapan Mehmetçiğe destek olmak amacı ile özel olarak yaptıkları ve üzerine Barış Pınarı Harekatı yazan ekmeği Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ile İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Safa Akgün’e gönderdiler. Ekmek teslimi sırasında İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı J.Bçvş. Aydın Bıçak’ta hazır bulundu.
“TÜRKİYE, BARIŞ PINARI HAREKATI'NA DESTEK İÇİN KENETLENDİ”
Makam odasında ekmeği teslim alan Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Safa Akgün, Böyle duyarlı halkımız ve vatandaşlarımız olduğu sürece bizim başaramayacağımız ve aşamayacağımız hiçbir engelimiz olamaz. Teğmen Akgün, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Suriye topraklarına girdi. Fırat'ın doğusuna düzenlenen 'Barış Pınarı' operasyonunda hedef dünya barışına katkı sağlamak ve yaklaşık 30 kilometrelik bir derinlikte güvenli bölge oluşturmaktır. Türkiye, Barış Pınarı Harekatı'na destek için kenetlendi. Bu birliktelik bizleri gururlandırıyor dedi.”
Öz Mevlana Ekmek Fırını sahibi ve çalışanları ise; Başlatılan operasyona bizler de Öz Mevlana Ekmek Fırını olarak tam destek veriyoruz. Vatandaşlarımızın birlik beraberlik şuurunu en üst seviyeye taşımak için esnaf olarak uğrunda sayısız şehitler verdiğimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü için verilen her göreve hazırız.  Bizlerde Mehmetçiğimize destek olmak amacı ile özel yaptığımız ekmeğin üzerine “Barış Pınarı Harekatı” yazarak İlçe Jandarma Komutanımıza gönderdi.  Tüm dualarımız Şanlı ordumuz ve kahraman Mehmetçiklerimiz için" dediler.
Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise; Türk milletinin kimsenin toprağında gözü olmadığını belirtti. Teröre hiç bir zaman geçit verilmeyeceğini vurgulayan Kamburoğlu, "Toprağımızda gözü olanlara da en iyi dersi Türk Silahlı Kuvvetlerimiz vermekte geç kalmaz. Allah bu harekatta görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.