“KEBİR SÜT” firmasının ortaklarından İstanbul Bölge Sorumlusu Mehmet Karadeniz, İstanbul’un Maltepe İlçesi AK Parti İlçe Başkan Adayı olarak belirlendi.

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında ikinci 500 en büyük sanayi kuruluşu arasına girmeyi başarabilen Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde “KEBİR SÜT” markası ile süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren KARADENİZ KARDEŞLER GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. firmasının ortaklarından Mehmet Karadeniz, AK Parti Genel Merkezle yapılan istişareler neticesi ile Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla, Maltepe İlçesinde yapılacak olan 7. Olağan kongrede İlçe Başkan Adayı olarak Mehmet Karadeniz belirlenmiştir açıklamasında bulunuldu.

AK Parti Maltepe İlçe Başkan Adayı olan ve Genel Merkezin ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğini arkasına alan KEBİR SÜT ailesinin ortaklarından Mehmet Karadeniz, halen Maltepe Belediye Meclis üyeliği görevini başarılı bir şekilde sürdürmekteydi. Evli ve 5 çocuk babası olan Karadeniz’e ilçe başkanlığı görevinde yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun.

MEHMET KARADENİZ KİMDİR? NERELİ?

İş insanı olan Mehmet Karadeniz, Türkiye’nin en büyük süt ürünleri markası "Kebir"in yönetim kurulu üyeliğini yürütüyor. Memleketi Trabzon İli Vakfıkebir İlçesinden olan Karadeniz, aynı zamanda Maltepe’de pek çok sivil toplum kuruluşunun yönetiminde yer alıyor. Maltepe Belediyesi’nde AK Parti grubunda meclis üyesi olan Mehmet Karadeniz evli ve 5 çocuk babasıdır.

MALTEPELİ'YİM VE MALTEPE'DE YAŞIYORUM

Karadeniz; "Ben 30 senedir gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamızda yöneticilik yapıyorum. Binlerce çalışanımız var ve bu ülke için istihdam sağlıyoruz. Maltepe’liyim ve Maltepe’de yaşıyorum. Maltepe’nin sorunlarını biliyorum. Çözüm için projelerimiz de hazır. İş hayatında kazandığımız deneyimleri, Maltepe için kullanacağım. Daha önce Maltepe Ak Parti'deydi ve ben de 1 dönemdir Meclis üyesiyim. Mecliste olduğum dönemde çok fazla tecrübem oldu. İlçeme, İstanbul’a, millete hizmet etme inanç ve hevesini kendimde gördüğüm için adayım.” Dedi.