Bir süre önce Bursa İl Sağlık Müdürü olarak atanan, Vakfıkebir’li hemşehrimiz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ı, KEBİR SÜT Türkiye Satış Müdürü Yakup Karadeniz tarafından hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

Vakfıkebirli hemşerimiz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Trabzon, Gümüşhane, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü görevinden sonra Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde sürdürüyordu. Devlet Büyükleri ve Sağlık Bakanlığı tarafından başarılı çalışmaları takdir ve övgü toplayan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, yaptığı başarılı çalışmalar sonrası Türkiye’nin gözbebeği yöneticilerinden biri oldu. Başarılı yöneticilik anlayışı ile dikkatleri üzerine çeken Dr. Yavuzyılmaz bir süre önce Bursa İl Sağlık Müdürü olarak atanmış ve halen daha görevini başarılı bir şekilde sürdürüyor.  KEBİR SÜT Türkiye Satış Müdürü Yakup Karadeniz tarafından Bursa İl Sağlık Müdürlüğü binasındaki makamında ziyaret edilen Dr. Yavuzyılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

“VAKFIKEBİR’Lİ OLARAK KENDİSİ İLE GURUR DUYUYORUZ”

KEBİR SÜT Türkiye Satış Müdürü olan İşadamı Yakup Karadeniz ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Bir Vakfıkebirli olarak hemşerimiz Dr. Fevzi Yavuzyılma’ın başarılarından gurur duyuyoruz. Trabzon’da, Gümüşhane’de, Aydın’da ve Balıkesir’de ilklere imza atarak rekor sayılacak başarılı çalışmalara imza atmıştır. Doktorumuzun yaptığı bu başarılı çalışmalar Devlet Büyüklerimizin gözünden kaçmamıştır. Dr. Yavuzyılmaz’a Bursa İli gibi önemli ve kadim bir büyükşehir’in İl Sağlık Müdürlüğü görevini vermişlerdir. Burs İli Osmanlı tarihine başkentlik yapmış sanayisi ile güçlü ve güzel bir ilimizdir. Vakfıkebirli olarak kendisi ile ne kadar guru duysak azdır. Yeni görevinde hemşerim Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’a başarılar diliyorum.” İnşallah burada da başarılı çalışmalara imza atarak daha önemli görevlerde kendisini görmek istiyoruz dedi. İşadamı Karadeniz, Ayrıca pandemi sürecinde salgınla en ön safta mücadele edenlerin, sağlık çalışanları olduğunun altını çizerken, vatandaşlara tedbirlere uyma çağrısında bulundu. Tüm vatandaşların pandemi sürecinde tedbirli davranarak, sağlık çalışanlarına yardımcı olması gerektiğini söyleyen Karadeniz, “Yapılan uyarılara kulak vererek, kısıtlama ve tedbirlere sabırla uyarsak, hastalığın yayılımını yavaşlatabiliriz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu hastalığın da üstesinden geleceğimize inanıyorum. Pandemi sürecinde özveri ile görevlerini yapan tüm sağlık çalışanlarımıza sayın Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz şahsında şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“KEBİR SÜT AİLESİ ADINA YAKUP BEY’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dr. Yavuzyılmaz, bizler Allah için adaletli bir şekilde yönetim anlayışı ile şeffaf olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bizler Hz. Peygamber efendimizin hoşgörüsünden, Hz. Ömer’in adaletinden şaşmadan hizmetlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda bizleri bu görevlere layık gören değerli Devlet Büyüklerimize ve Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyorum. Vakfıkebir’in önemli bir değeri ayrıca Türkiye’nin markası olan KEBİR SÜT ailesi ile bizlerde her zaman gurur duyuyoruz.  Ankara da Türkiye Satış Müdürü olarak görev yapan İşadamımız Yakup Karadeniz Bey’in beni ziyaret etmesi hem onurlandırdı hem de gururlandırdı. KEBİR SÜT ailesi adına kendisine teşekkür ediyorum. Vakfıkebir ve Trabzon’daki hemşerilerimize Yakup Bey aracılığı ile selamlarımı söylüyorum dedi.” Dr. Yavuzyılmaz; İş dünyasının da pandemi sürecinde çok fedakarlıkta bulunduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, salgının sağlık çalışanları tarafından yapılan çağrıların dikkate alınarak ve tedbirlere uyularak atlatılabileceğini vurguladı. Dr. Yavuzyılmaz sözlerini şöyle sürdürdü, “Biz sağlık çalışanları olarak görevimizin başındayız. Bu salgını da tedbirlere uyarak yeneceğiz. Tüm vatandaşlarımızın maske, mesafe, temizlik kurallarına uyarak, bizlere yardımcı olmasını rica ediyoruz. Virüs bitene kadar korunma tedbirlerine riayet etmek zorundayız” diye konuştu.