Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Erdal Sayın, gazetemizi ziyaret ederek ilk etap da hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na yayla turizmi ile ilgili düşüncelerini ve projelerini aktardı.

“KARADAĞ YAYLASI MARKA OLACAK”

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Erdal Sayın, Belediyeyi öz sermaye ile buluşturmak ve ek gelir getirecek en önemli kaynak son yıllarda hızla bölgemizde artış gösteren yayla turizm’dir. Bölgemize turizmi artıracak projeler yapıyoruz. Öncelikle Karadağ yayla yolunu en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz. Sonrasında Trabzon’un güzide yaylalarından olan ve Arap turizm gözdesi Hıdırnebi yaylasından başlayarak Karadağ yayla yolunu birleştiren Sisirna yaylası ile Nepsoloz yaylası arasındaki 3 km’lik yolunda asfaltlayıp Karadağ yaylasına bağlayacağız.

BAŞKAN KOLTUĞUNU ECE’YE DEVRETTİ BAŞKAN KOLTUĞUNU ECE’YE DEVRETTİ

“SOSYAL TESİSLİ BUNGALOV EVLER, CAM TERAS, DAĞ KIZAĞI”

Belediye Başkan Adayı Erdal Sayın, Kadıralak-Zera-Menteşe-Taşlıyatak ve Karadağ yaylaları güzergahlarında sosyal tesisli bungalov evler yapacağız ve buraları turizm kazandıracağız. Deregözü mahallemizin ve İlçemizin güzide yeri olan Ahrangeloz kayasına cam teras ve sosyal tesis yapacağız. Karadağ yaylasından başlayıp Ahrangeloz kayasında bitecek olan tüm bölgeye hitap edecek ve herkesin dikkatini çekecek, tüm dünyada çok sevilen “Dağ Kızağı” eğlence parkı yapacağız.