Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürlüğünde 5 yıldır görev yapmakta olan Gençlik Lideri Öznur Topcu ilçeye veda etti.

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürlüğümüzde 5 yıldır görev yapmakta olan Gençlik Lideri personeli Öznur Topcu’nun Kastamonu Gençlik ve Spor il müdürlüğüne tayinin çıkması sebebiyle gençlik merkezinde tören düzenlendi. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Adnan Köseoğlu ve Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil tarafından kendisine plaket takdim edilerek hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler.

“BURADAN ÇOK GÜZEL ANILARLA AYRILIYORUM”

Gençlik Lideri Öznur Topcu plaket takdim sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Öznur Topcu yaptığı açıklamada, “5 yıl boyunca Vakfıkebir ilçemize hizmet vermekten, gençlerle birlikte olmaktan son derece mutluluk duydum. Hiç kimseden kötü bir şey duymadım ve kötü bir olay yaşamadım. Vakfıkebir ilçemiz hep güzel anılarla hayalimde yaşayacak. Rahmetli Müdürümüz Mustafa Turupçu’yu hayatım boyunca hiç unutmayacağım. İlk Vakfıkebir ilçemize geldiğim günden buyana bana hep iyiliği olan bir baba gibiydi. Kendisini rahmetle anıyorum ve anacağımda. Şimdiki Müdürümüz Yunus Bey başta olmak üzere tüm daire arkadaşlarıma okul müdürlerimize, ilçe milli eğitim müdürümüze, belediye başkanımıza, kaymakamımıza, daire amirlerimize, ilçe basınımızda görev yapan değerli ağabeylerimize ve bilhassa tüm öğrencilerimize bana gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bana ailemden uzakta olduğumu hiç hissettirmediniz.  İyi ki! Vakfıkebir ilçemize geldim, sizleri tanıdım. Benden yana hakkım varsa helal olsun. Buradan açısıyla, tatlısıyla çok güzel anılarla ayrılıyorum. Sizleri asla unutmayacağım. Bir daha belki görüşemeyiz, Hakkınızı helal edin dedi.”