Askon Trabzon Şube Başkanı Sayın İbrahim Beşir, Teşkilatlanma Başkanı Göksal Bankoğlu, Başkanı yardımcıları, Zeki Altunsoy, Bilal Aydemir ve Cemal Yıldız Vakfıkebirli İş adamı FEYZOĞLU İnşaat Firma sahibi Sayın Ahmet Sevinç’i iş yerinde ziyaret etti.



Ziyarette bir konuşma yapan Şube Başkanı İbrahim Beşir, ASKON Trabzon Şube olarak üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. İşleri ile ilgili bilgiler alıyoruz. Özellikle son zamanlarda yaşanan ekonomik sorunların aşılmasında bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Sıkıntı varsa aşılması ile ilgili girişimlerde bulunuyoruz. Bu STK olarak bizim görevimizdir. Bugünde Vakfıkebir İlçemizin güçlü firmalarından FEYZOĞLU Firma sahibi Sayın Ahmet Sevinç beyi ziyaret ettik. Tecrübelerinden yararlandık. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.
Ziyaretten oldukça memnun kalan Firma sahibi Ahmet Sevinç de, Ekonomik sıkıntının her zaman olabileceğini, esnafın, tüccarın, sanayicinin her kesimden ticaretçinin bu tür olaylara karşı temkinli ve tedbirli yaklaşmasının gerekliliğine vurgu yaptı. Ayrıca STK ların üyelerine yönelik bu tür ziyaretleri sık, sık yapmaları tavsiyesinde bulundu.