AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 10 Mayıs “Anneler Günü’’ dolayısıyla mesaj yayımladı.



Annelerin hayatımızdaki en kıymetli varlıklar olduğunu belirten Dr. Adnan Günnar, “Anne; her insanın hayattaki en önemli sırdaşı, dostu, arkadaşı ve zor anlarında sığınacağı en güvenli limandır“ dedi.
Dünyaya geldiği andan itibaren evlatlarını koruyup kollayan, yemeyip yediren, giymeyip giydiren merhamet ve şefkat timsali annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyeceğimizi ifade eden Günnar; “Cennet Annelerin ayakları altındadır” Hadis-i şerifi bizlere Annelerin ne kadar kıymetli olduğunu ve hayatımız boyunca Annelerimizin korunup kollanması ve üzerilerine titrememiz gereken en kıymetli varlıklar olduğunu anlatan en önemli mesajdır. 
Milletvekili Günnar; “Huzurlu ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında Annelerimizin rolü çok büyüktür. Sevgi, saygı, dayanışma, paylaşma, hoşgörü gibi pek çok duyguyu bizlere küçük yaşta öğreten annelerimiz bizleri hayata hazırlayan ilk öğretmenlerimizdir.
Hayatımızda bu kadar önemli yeri olan başta şehit anneleri olmak üzere, bütün annelerin ellerinden öpüyor ve anneler gününü kutluyorum.
Ahirete intikal eden tüm anneleri de rahmetle yâd ediyorum” dedi.