Türkiye’nin kader seçimi öncesi sürdürdüğü çalışmaları değerlendiren İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Uzun süredir Trabzon’u mümkün olduğunca köşe bucak gezmeye çalıştık. Binlerce insanla sohbet ettik, fikirlerini aldık, dertlerini dinledik. Biz de projelerimizi, çözüm önerilerimizi anlattık. Asla tutamayacağımız sözü vermedik. Artık söz milletin, onlar ne derse o olacak” dedi.

BAŞKAN ADAYI EROL BAHADIR, ADAY MI BULAMADILAR? BAŞKAN ADAYI EROL BAHADIR, ADAY MI BULAMADILAR?


Çok büyük ve kutsal bir göreve talip olduklarının altını çizen Yavuz Aydın, “Biz tecrübemize, ekibimize, enerjimize güvendik. Bu önemli görevin sorumluluğunu kaldıracak birikimimiz var. Bu güzel şehre, bu güzel ülkeye borcumuz, milletimize karşı sorumluluğumuz var. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak ve en iyi hizmeti vermek için bu yola çıktık” diye konuştu. Hem ülkemizin, hem de Trabzon’un önemli sorunlarının olduğunun altını çizen Aydın; şunları söyledi:

İFTİRA ATTILAR, GÜNAH İŞLEDİLER

“Trabzon’dan göç arttı, Çevre Yolu, Yatırım Adası, tren yolu, raylı sistem gibi büyük projelerin hepsi kağıt üzerinde kaldı. Bizi en çok üzen, kendileri Hizbullah savunucularını kendi listelerine alıp Meclis’e taşırken, lanetlediğimiz terör örgütünü iftiralarla bizimle ilişkilendirmeye çalışmaları. Bu Allah katında günahtır. Yalan görüntü montajları yaptılar, broşürler hazırladılar, utanmadılar. Biz seçim boyunca tek bir iftira atmadık, yalan konuşmadık, sadece eksikleri ortaya koyduk, projelerimizi anlattık. Kendi partilerinden olmayan insana, belediyeye, SKM’leri ‘bertaraf olursunuz’ diye açıkça tehdit ediyorlar. Artık söz milletimizin, onlar gelecekleri ile ilgili kararlarını verecek, onlar ne derse o olacak.”

SUÇ İŞLEYENLER KORUMAYA ALINDI

İYİ Partili Aydın, sözlerini şöyle tamamladı: “Ülkemizin yüzde 80’i, ekonomik yıkıntının altında kaldı. Küçük bir azınlık servetine servet kattı, kalan ezildi. Depremden sellere, maden ocaklarındaki patlamalardan yangınlara, tren kazalarına kadar her alanda ihmaller yaşandı, binlerce can gitti, tek bir kişi bile sorumluluğumu üzerine almadı, tek kişi istifa etmedi. Depremde insanlar soğukta can verdi, Kızılay’ın çadırları depoda beklettiği ardından sattığı ortaya çıktı, ama Başkan’ı, Cumhurbaşkanı ile poz verip korumaya alındı. Kim ne yaptıysa yanına kar kaldı.4-5 maaşlı danışmanlar, müdürler ortaya çıktı, dokunulmadı. Mülakatla yüzbinlerce insanın hakkını yediler, düşük puan alan partilileri işe yerleştirip ah aldılar. Camide siyaset yaptılar, rahatsız olmadılar. Biz yalandan, tehditten, israftan uzak, barış içinde akla, liyakate, bilime önem veren bir gelecek sözü veriyoruz.”