Bir dünya klasiği “Vakfıkebir Ekmeği”ne münhasır büyüklükleri nedeniyle logolamaya kolay gelen 5 ve 7 kiloluk ekmelerin üzerine yazılan çeşitli yazılar revaçta. Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle Çarşıbaşı İlçesi’nde faaliyet gösteren Yolcu Vakfıkebir Ekmek Fırını Cumhuriyete özel olarak tasarladığı “29 Ekim ve Türk Bayraklı” ekmekleri görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

"BÜYÜKLİMAN BÖLGESİ KESİN OLMAYAN SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE" "BÜYÜKLİMAN BÖLGESİ KESİN OLMAYAN SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE"

Ekmek almak için müşteri olarak girdikleri fırında “29 Ekim ve Türk Bayraklı” ekmekleri görenler ilk olarak aldıkları ekmekleri kayıpta yiyemeyeceklerini ifade ederek çok duygulandıklarını ve ekmek ustası Metin Bankoğlu’na bu anlamlı günde böyle bir tasarım yaptıkları için teşekkür ediyoruz dediler.

Fırın ustası Metin Bankoğlu ise “işimiz ekmek” diyerek hamurları ilmek ilmek işleyerek günün anlamına uygun olarak her çeşit ve boyutta ekmek tasarladıklarını belirterek bizi izlemeye devam edin. Çeşit ve kalitemizi göreceksiniz diyerek müşterilerini uyardı. Fırın İşletmecisi Müfit Yolcu ise Kalite ve damak tadına önem verenlerin adresinin Çarşıbaşı Yolcu Vakfıkebir Ekmek Fırını olduğunu söyledi.