AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, 2021 yılı için Çarşıbaşı’na müjdeleri verdi.

Çarşıbaşı ilçesinde online olarak bağlandığı bir canlı yayında konuşan Cora, İlçe sahilinde devam eden tahkimatın kısa sürede tamamlanacağını, Çarşıbaşı Meslek Yüksek Okulu’nun sürecini takip ettiklerini söyledi.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL ÇARŞIBAŞI’NIN YILI OLACAK

Çarşıbaşı MYO için herhangi bir sorunun olmadığını ifade eden Cora,“Çarşıbaşı MYO için Trabzon Üniversitesi tarafından senato kararı alındı. Bu karar YÖK’e bildirildi. Sunum çalışmaları da tamamlandı. Geçen hafta YÖK Başkanı ile görüştüm. Kendisi bana MYO’nun kurulması için herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. YÖK’ün önümüzdeki ilk genel kurulunda gündem maddeleri arasında Çarşıbaşı MYO yer alıyor. İlk genel kurulda kararı verilecektir” dedi.

Çarşıbaşı merkezdeki ve Kerem Mahallesi’ndeki limanların sorunlarının giderileceğini ifade eden Cora, ilçeye yeni bir Emniyet Müdürlüğü Binası kazandıracaklarını, bunun ihale aşamasında olduğunu ayrıca TOKİ aracılığı ile millet bahçesi, TOKİ konutları ve Sanayi Sitesi yapılacağını bildirdi.

Cora ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaptıkları görüşmede Yavuz Grup Yoluna yeniden ödenek aktarıldığını, bu yıl önemli bir kısmının yapılacağını söyledi.