Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçesi 2. Olağan Genel Kurul Kongresi ilçe binasında yapıldı. Tek liste halinde seçime gidilen kongrede mevcut başkan Gökhan Şahin güven tazeledi ve 3 yıl görev yapmak üzere yeniden başkan seçildi. Kongreye Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Siyasi İşler Başkanı Ali Osman Yılmaz, Teşkilat Başkanı Yalçın Onur, İl yönetim Kurulu üyeleri, Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, Siyasi İşler Başkanı Hasan Birinci ve partililer katılım sağladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan teşekkülü oluşturuldu. 

“YENİDEN REFAH PARTİMİZ TEK BAŞINA İKTİDARI MÜJDELİYOR”

Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin açılış konuşmasında; 3 yıllık görev süresini değerlendirdi. Başkan Şahin, öncelikle bu 3 yıllık görev süresi içerisinde parti teşkilatı olarak yürüttüğümüz bu çalışmaları yaparken yanımdan bir an olsun ayrılmayan tüm yönetim kurulundaki arkadaşlara huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başladı. Üye hedeflerini bir bir gerçekleştirdiklerini mahalle temsilcisi, sandık baş müşahit ve müşahitlerini atadıklarını, eylül ayı içerinde Trabzon ilçelerinde yapılan üye çalışmalarında 3. olduklarının altını çizdi. Yıl içerisinde yapılan kamuya ait olan tüm programlara eksiksiz katılım sağladıklarını aktaran Şahin, mahalle mahalle gezip sıkılmadık el bırakmayacaklarını, herkesin herkesimin dertlerini dinleyeceklerini, çözüm noktası konusunda gerekli birimlerle görüşüp konuları yetkililere ileteceklerini sözlerine ekledi. Büyük gayretle yürüttüğümüz bu 3 yıllık çalışmalarımızın her geçen gün meyvesini topluyoruz diyen Şahin,  milletimizin Yeniden Refah Partimize ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a teveccühün her geçen gün arttığına şahit oluyoruz buda bizi ziyadesiyle memnun ediyor ve bize tek bir sonuç gösteriyor. Önümüzdeki ilk seçimde Yeniden Refah Partimiz tek başına iktidarı müjdeliyor olmasıdır dedi. Ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerine vurgu yapan Şahin, gerek ekonomik gerek ahlak ve maneviyat gerekse istihdam alanında zor bir sınav veriyoruz. Milletimizi refah’a ulaştırmak için bundan önce nasıl çalışmışsak bundan sonra tüm gücümüzle çalışmalara devam edeceklerini söyleyerek ilçe kongremizin Çarşıbaşı’na Trabzon’a ve tüm Türkiye’ye hayırlara vesile olmasını temenni ederek 6 Kasım 2022 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Genel Merkez kongresine Çarşıbaşı’ndan “1” otobüsle Trabzon genelinde 25 otobüsle katılım sağlayacaklarını, müsait olan herkesi Ankara’da yapılan kongreye davet ettiklerini dile getirerek sözlerini tamamladı.

ÇARŞIBAŞI İLÇESİNE YAKIŞTI ÇARŞIBAŞI İLÇESİNE YAKIŞTI

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat ise yaptığı konuşmasında; “Çarşıbaşı İlçesi 2. Olağan genel kurul kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum dedi. Başkan Pulat, ayrıca 3 yıllık görev süresi içerisinde yönetim kurulunda görev almış tüm arkadaşlarımıza yürüttükleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek olan arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.”

Yapılan seçim sonrası Gökhan Şahin Başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Cahit Aydın, Davut Emiral, Ahmet Tokur, Halil Kotbaş, Semavi Karçengel, Mustafa Bahar, Erol Dural, Rıdvan Kaya, Adem Karlıdağ, Ömer Çakır ve Kurtuluş Burgucu.