Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla, Trabzon’da Çakırbey Düğün Salonunda  ‘Erbakan Demek Bereket Demek’ başlığı ile Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın anıldığı anma programı düzenlendi.



Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın Trabzon’u ziyareti sırasında kendisine üzerinde ismi “Fatih Erbakan” yazılı Çarşıbaşı ilçesinin değeri olan Keşan’ı hediye etti.
Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin yaptığı değerlendirmede; Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ı Trabzon da ağırlamak bizleri son derece mutlu etmiştir. Milli Görüşün lideri merhum eski başbakan Necmettin Erbakan hocamızı da rahmetle yad ediyoruz.
Başkan Şahin sözlerine şöyle devam etti. "Milli görüş" iktidara geldiğinde, Türkiye'ye "çağ atlatan" hizmetleri yaptı. Milli görüş 200 tane ağır sanayinin temelini attı. Memura, işçiye ve emekliye yüzde 300'e varan maaş zamlarını yaptılar. Yeniden Refah Partisi olarak iktidara geldiğimizde Türkiye'de üretim, istihdam ve ihracat ekonomisinin hakim olacağını sözlerine ekledi.
Başkan Şahin, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı vefatının 9. yılında rahmetle andı. Necmettin Erbakan'ın kendilerine emanet ettiği Milli Görüş sancağını canla, başla son nefeslerine kadar taşıyacaklarını belirterek, Milli Görüş'ün kıyamete kadar baki kalacağını söyledi.