Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Çarşıbaşı ilçesinde son dönemlerde oluşan birlik ve beraberliğin ilçe adına son derece önemli adımlar olduğunu vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin yaptığı açıklamada; “İlçe genelindeki siyasi oluşumlar farklı fikirler taşısa da içerisinde bulunulan durumun gereği olarak bir arada olunması zorunluluk kıldığını ifade eden Şahin birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bizler burada şirin İlçemiz Çarşıbaşı için neler yapılabilir nasıl daha yaşanabilir bir Çarşıbaşı inşa edilebilir, ticari ve kültürel anlamda neler kazandırabilirim derdinde olmalıyız. 10 Kasım da Sayın Valimiz İsmail Ustaoğlu’nun ilçemizi ziyaretleri sırasında tüm siyasi ilçe başkanlarının bir arada olması taraflı tarafsız herkes tarafından olumlu karşılanması ilçemiz adına önemli bir gelişmedir. Yapılan ziyaretler neticesinde ilçemiz adına yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ele alınmış olup hala sürmekte olan projeleri ve başlanılacak olan yeni projeler hakkında istişareler yapılmıştır. Sayın Belediye Başkanımız Mümin Bey’in hiç ayrım yapmadan herkesi yapılan çalışmalara davet edip bu birlikteliği sağlaması olumlu adımlardır. Bunlar ilçemiz adına sevindirici gelişmelerdir dedi.

Başkan Şahin ayrıca Trabzon Valisi sayın İsmail Ustaoğlu’na, İlçe Kaymakamı sayın Burak Yılmaz’a, Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’na, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kocaman’a, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Kara’ya, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sultan Balcı’ya, Belediye meclis üyesi Alpaslan Kurt ve Daire Amirlerine bu birlik ve beraberlik ve dayanışmadan ötürü  hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.