AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Gazetemizi ziyaret ederek 10 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan AK Parti Çarşıbaşı ilçe kongresine tüm hemşerilerimizi davet ediyorum dedi.

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Gazetemiz Yazı işleri Müdürü, Ahmet Kamburoğlu’nu ziyaret ederek 10 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan AK Parti Çarşıbaşı İlçe Kongresi hakkında açıklamada bulunarak tüm hemşerilerimizi kongremize davet ediyorum dedi.

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman yaptığı açıklamada; “2002 yılından beri çeşitli kademelerinde görev yaptığım büyük ve kutlu dava AK Partimizde 3 yıldır Çarşıbaşı ilçe başkanlığını yürütmekteyim. Bugün yeniden İlçe Başkan adayı olarak kıymetli hemşehrilerimiz ve teşkilatımızın huzurundayım. Şahsımı İlçe Başkanlığına yeniden laik gören Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza, İl Başkanlığımıza, Milletvekillerimize ve şahsımla ilgili olumlu veya olumsuz görüş bildiren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum dedi.”

Başkan Kocaman; “Dün olduğu gibi bugün de Kongre sürecimizde kardeşliğimizi güçlendirmek, ailemizi genişletmek ve bu davaya gönül veren herkesle kucaklaşmak için bir fırsat olarak görüyoruz. Kavga, düşmanlık, hırs, fitne, fesat bizim partimize yaklaşamaz. Bizim teşkilatımız kardeşlik dilini konuşur. Bu davayı omuzlayan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a layık bir teşkilat olmak için makamları, mevkileri emanet görür, ben değil, biz diyerek partisinin bayrağını taşır. Çarşıbaşı ilçemizi kucaklayacak bir ekip ile daha da güçlenerek çıkacağımız kongre sürecimizin ilçemize, ilimize, ülkemize ve Ak Partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Pandemi kuralları doğrultusunda 10 Ekim 2020 Cumartesi günü Saat:15:00 de Yağmur Düğün Salonunda yapacağımız Çarşıbaşı AK Parti ilçe kongremize tüm hemşerilerimi davet ediyor, herkese saygı ve sevgi ile selamlarımı iletiyorum dedi.”