1-KARADAĞ YAYLA YOLU ASFALTLANIYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun talimatıyla Vakfıkebir - Karadağ Yaylası bağlantı yolunda asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Deregözü Mahallesinden, Karadağ Yaylasına kadar olan 20 kilometrelik yol güzergahında daha önce Vakfıkebir Belediyemiz ve Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yol genişletme ve malzemeli bakım onarım çalışmaları yapılarak asfalta hazır hale getirilmişti. Asfaltlama çalışmasının maliyeti ortalama 66 Milyon TL. 

"GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA" "GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA"

2- OSB BAĞLANTI YOLUNUN YAPIM ÇALIŞMALARINA SAHİLDEN DE BAŞLANILDI

Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesinin yeni bağlantı yolunda yukarından başlayarak devam eden yapım çalışmalarına sahilden de başlanıldı. OSB’ye ulaşımı sağlayacak olan yeni yol 5,5 kilometre uzunluğunda, 21 metre genişliğinde çift gidiş, çift geliş olarak Karayolları tarafından yapılıyor. Organize Sanayi Bölgesinin yeni bağlantı yolunun maliyeti ortalama 600 Milyon TL.   

3-DÖRT YENİ HEMZEMİN KAVŞAK YAPILIYOR 

Vakfıkebir ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi ve İlçe Terminali bölgelerinde yer teslimi yapılan hemzemin kavşaklardan İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki kavşakta yapım çalışmaları başladı. Bu hizmet ortalama 30 milyon TL.

4- DERELERDE ISLAH ÇALIŞMALARI

Vakfıkebir İlçe Merkezimizdeki Fol Deresi ile 9 adet yan derede, yer teslimi yapılarak çalışmalarına başlanılan 5 adet tersip bendi, 2 adet yaya köprüsü, 4395 metre taşkın kontrol yapısı 750 günde tamamlanacak. Yapılacak olan çalışmaların maliyeti ortalama 34 milyon TL.

5-OSB ELEKTİRİK NAKİL HATTI YAPIMI VE KEMALİYE MAHALLESİ'NDE TELLERİN YERALTINA ALINMASI ÇALIŞMALARI

Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizde elektrik yapım hattı çalışmaları devam ediyor. Kemaliye Mahallesi Hasan Cemil Güç Caddesi ve civar sokaklarda elektrik tellerini yeraltına alma çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmaların ardından bozulan parke taşları yeniden yapılıyor. Çalışmaların maliyeti ortalama olarak 52 Milyon TL