Vakfıkebir İlçe Müftülüğü, vatandaşların katkılarıyla öğrencilere iftar vermeye devam ediyor.



Vakfıkebir İlçe Müftülüğü tarafından Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu 7 ve 8. sınıf öğrencileriyle merkez Kur'an kursu hafızlık sınıfı öğrencilerine iftar verildi.
İlçe vaizleri Osman Oztürk ve Ekrem Akbaş ile Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Bulut, Müdür Yardımcısı Osman Köse, İlçe Müftülüğü Murakıbı Ömer Çınar, İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Rıdvan Açıkgöz ve İmam Hatip İsmet Kukul'un da iştirak ettikleri iftara 90 öğrenci katıldı.
Vakfıkebir'deki bir restaurantta verilen iftar yemeği, Vaiz Ekrem Akbaş'ın yaptığı duânın ardından Müdür Ahmet Bulut'un ilçe müftülüğüne ve iftarı organize eden müftülük personeline yaptığı teşekkür konuşmasıyla sona erdi.
İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilere sunulan bu tür dini sosyal faaliyet ve eğitim yardımlarıyla ilgili İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal yaptığı bilgilendirmede; "İlçe müftülüğü olarak müftülüğümüzün imkanları, din görevlilerimizin ve vatandaşlarımızın katkılarıyla geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza, gençlerimize, öğrencilerimize eğitim yardımında bulunuyor, onları iftar sofralarında, camilerde ve konferanslarda buluşturuyoruz. Dinimizin en mühim dinamiklerini çocuklarımıza görkemli bir şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Ramazan ayının güzelliklerini onlarla paylaşıyoruz. Bir vesile bu organizasyonu koordine eden Vaiz Osman Öztürk hocama, din gönüllüsü arkadaşlarıma ve bizi hiç yalnız bırakmayan değerli halkımıza, programa iştirak eden öğrencilerimize, okul idarecilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.