Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Toplantısı Vakfıkebir Uygulama Oteli konferans salonunda gerçekleştirildi.



Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim -Öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı. Uygulama Oteli Konferans salonunda gerçekleştirilen aile birliği toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Açılış konuşmasını Okul Müdürü Mehmet Kahveci gerçekleştirdi.
"GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMELİYİZ"
Okul Müdürü Mehmet Kahveci; "Gönüllülük esasına bağlı olan bu görevi şlayıkı ile yerine getirerek okulun başarısının ve kalitesinin yükseltilmesinde olağan üstü gayret sarf eden ve harika işler yapan 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek yönetiminde aynı şekilde olağan üstü performans sergileyeceğine inanıyorum ve başarılar diliyorum.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her şeyden önce vatanını, bayrağını, milletini seven, çalışkan, üretken, müteşebbis olan, yenilikleri fırsata dönüştürebilen, yapıcı eleştirilere açık, öz güveni bulunan, bilgi ile aklı buluşturma sanatını gösteren, sorumluluk bilinci ile hareket eden, bunlardan da öte herkesin güvenini kazanabilecek ahlaki donanıma sahip bir kimse olmaları için elimizden gelen gayret ve fedakarlığı göstermekteyiz. Siz değerli velilerimizin de bu nokta da gayretlerini sergilediğini düşünmekteyiz.  Dedi.
Okul Müdürünün konuşmasının ardından ardından söz alan okul müdür yardımcısı Coşkun Yıldız, okul düzeni ve öğrenciler hakkında genel bilgilendirme yaptı. Konuşmaların ardından okul aile birliği yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimleri yapıldı.
Öğrenci velilerinin ilgi gösterdiği seçimlerde Yılmaz Ayerdem, Asiye Barak, Sevilay Baş ve Musa Demirtaş yönetim kuruluna seçildi. Toplantı dilek ve temennilerin ardından son buldu.