AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları eşliğinde Vakfıkebir İlçesi Çarşı Mahallesinde üyelik standı açıldı.

İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Vakfıkebir Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu, İlçe Koordinatörlerinden oluşan Üyelik Ekipleri’nin katılımıyla başlatılan çalışmaya Vakfıkebirliler yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları arı gibi çalışıyor.

AK PARTİ VAKFIKEBİR KADIN KOLLARI İLÇE BAŞKANLIĞI ÜYE STANDI AÇTI!

Yeni üye kayıtlarıyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu, İl Kadın Kolları başkanlığımızın organizasyonuyla bugün Vakfıkebir’imizde üye standını açtık. İlçe Kadın Kolları teşkilatı olarak bir yandan vatandaşlarımızın nabzını tutmak için saha çalışmalarımıza devam ediyoruz bir yandan da yeni üye kayıtlarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Üye kayıt işlemlerimize vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var. Üye sayımız gün geçtikçe artmaktadır. İnşallah yılsonuna kadar sayıyı daha da yukarılara taşımak istiyoruz. Bu güzel ilgiden dolayı bütün hemşerilerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Vakfıkebir’imiz her dönem AK Partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösteriyor. Buradan tüm Vakfıkebirli hemşerilerimizi yaptığımız yeni üye çalışmalarında, partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyorum. İnanıyorum ki bu büyük destekle birlikte Vakfıkebir’imiz partimizin göz bebeği olmaya devam edecektir. Bizler çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz. Üye çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonraki günler de devam edecek.

Bu süreçte bizlere öncülük eden İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Meryem Çelenk Sürmen’e bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Vakfıkebir İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Uzun’a, Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta’ya, İl teşkilatımıza, Gençlik kollarımıza, Belediye meclis üyelerimize ve mahalle başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.