Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe Başkan Yardımcısı Özdemir Uludüz, Vakfıkebir ilçesinin modern bir şehir olamamasının sorumlusu ilçeyi yöneten yetkili kişilerdir.  Vakfıkebir’imizin çehresini değiştirecek sosyal projelere mutlaka ihtiyacı vardır. İlçemizin bunları başarabilecek tarihi bir birikime sahiptir.  Sadece ihtiyaç olan ufku açık yöneticiler seçebilmektir diyerek sözlerine şöyle devam etti.

BU İNSANLAR NE YAPIYOR, NASIL VAKİT GEÇİRİYOR HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe Başkan Yardımcısı Özdemir Uludüz; “Vakfıkebir iş dünyasındaki başarısını maalesef şehir planlaması ve sosyal alanlar yönünden başaramadı. Bunun sorumlusu tabiki ilçeyi yöneten yetkili kişilerdir. Hepimizin duyduğu bir şey vardır  “yıllardır gelip giderim Vakfıkebir’e ama değişen bir şey göremiyorum” derler.

Ziyaretimize gelen bir misafirimizi, şelale gezisi için komşu bir ilçemize, teleferik gezisi için başka bir komşu ilçemize getiriyorsak, bir düşünmeliyiz. Dolayısıyla Vakfıkebir’imize gelen turistlerden veya gurbetçi vatandaşlarımızdan turizm anlamında hiç faydalanamıyoruz. Kırk yıl önce sinema ve tiyatronun olduğu Vakfıkebir’de bugün gençlerimizin oturup vakit geçireceği bir yer yok. İlçemizde çalışan memur veya işçilerin büyük bir kısmı komşu ilçelerde oturmakta. Çünkü aileleri ile vakit geçirecekleri sosyal alanlar oluşturulmamış.

Akp Vakfıkebir belediyesi görev süresinin sekizinci yılında bu konularda verdiği vaatlerden hiçbirini yerine getirmedi. Sadece seçim dönemleri vatandaşın gözünü boyamakla bu işler olmuyor. Şehir akşamları bomboş neden acaba?

Bu insanlar ne yapıyor, nasıl vakit geçiriyor hiç düşündünüz mü?

Sahil park projesi ne oldu?

Seyir teras projesini ne oldu?

Kütüphane projesi ne oldu?

Fol deresi yürüyüş yolu projesi ne oldu?

Vakfıkebir’imizin çehresini değiştirecek sosyal projelere mutlaka ihtiyacı vardır. İlçemizin bunları başarabilecek tarihi bir birikimi vardır.  Sadece ihtiyaç olan ufku açık yöneticilerdir. Çözüm Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır dedi.