TVİT (Trabzon Vakfıkebir İşadamları Topluluğu) ve Eğitim Sendikalarının katkılarıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen Öğretmenler Arası Dart Müsabakası’nda Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu birinci oldu.



İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen "Dart Müsabakaları" 23 Kasım 2017 Perşembe günü Fen Lisesi kapalı spor salonunda 4 ayrı platformda gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadele yaşanan yarışmanın sonuçlarına göre; 1. Cumhuriyet İlk-Ortaokulu, 2. Osman Tan İlk-Ortaokulu (1.Gurup), 3. Hikmet Kaan İ.H.O, 4. Osman Tan Ortaokulu (2.Gurup)
Yarışma bitiminde ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil ve Okul müdürleri verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy “ Eğitim sendikalarımızın bu birlikteliği bizi ziyadesiyle memnun etti. Öğretmenlerimizin ve tüm milli eğitim çalışanlarının böyle birlikteliklere ihtiyacı var. Ayrıca (Trabzon Vakfıkebirli İşadamları Topluluğu) TVİT üyelerine de katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Tamamı Vakfıkebirli işadamlarından oluşan bu güçlü topluluğun, Bu anlamlı günde öğretmenlerimizin yanında olmaları onlara sahip çıkmaları ziyadesiyle bizleri memnun etmiştir. Buda gösteriyor ki! Böyle birbirinden değerli işadamlarımızın eğitim camiasına sahip çıktıkları sürece eğitim kurumlarımızda aşamayacağımız hiçbir zorluk ve engel kalmayacaktır.  Bu tür davranışların toplumumuz tarafından örnek alınmalıdır. Aksoy,  Yarışmaların kaliteli olduğunu söyleyerek emeği geçenleri kutluyorum.” Dedi.