Alanya İlçesi’nde 5 gurup halinde oynanan turnuvada başarı ve ikili diyaloglarıyla ses getiren Vakfıkebir Veteranlar Futbol Takımı oynadığı üçüncülük maçında Rize Fındıklı Veteranlar takımını penaltı atışlarıyla eleyerek turnuvayı üçüncü tamamladılar. Üçüncülük kupasını alan Veteranlar İlçeye döndü.

“SAHİL PARKIMIZIN YAPIMINA BU YIL İÇERİSİNDE BAŞLAYACAĞIZ” “SAHİL PARKIMIZIN YAPIMINA BU YIL İÇERİSİNDE BAŞLAYACAĞIZ”

“TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLAN VAKFIKEBİR İLÇEYE DÖNDÜ”

Özellikle gurbetçi hemşehrilerimiz tarafından yalnız bırakılmayan ve sıcak ilişkiler içinde olan Vakfıkebir Veteranlar ilçe tanıtımı ve reklamında önemli rol oynadılar. Turnuvanın en iyi kalecisi Vakfıkebir Veteranlar takım kalecisi Ali İhsan Kardeş seçilirken, takımın hem oyuncusu hem de idarecilerinden olan Dr. Erol Kurt da turnuvanın özel ödülene layık görüldü. Veteranlar takımının başarısını birçok kişi ve kuruluşlar sosyal medya hesapları üzerinden tebrik mesajlarıyla kutladılar.

“BAŞARIDA EMEĞİ OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Takım oyuncularından ve teknik sorumlularından Sadık Aydın, üçüncülük kupası töreninden sonra yaptığı açıklamada; “ Alanya da bizleri yalnız bırakmayan özellikle bizimle yakından ilgilenen, Vakfıkebir ilçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan Antalya İLBANK Bölge Müdürü Vakfıkebirli hemşerimiz Fuat Koçal Bey’e ve orada yaşayan Vakfıkebirli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.  Aydın, “Bu Türkiye üçüncülüğünün kazanılmasında takımımızın her zaman yanında yer alan ve destek olan bu başarının en büyük mimarı Vakfıkebir Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta'ya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Kebir Süt - Kebir Beton Sahipleri Cemil ve Metin Ali Karadeniz'e, Cemsan-Veito sahipleri adına Cemil Albayrak'a, Uzun Ticaret adına Ahmet Uzun'a, İskenderoğlu Süt Adına Enver İskenderoğlu'na, Esnaf Odası Başkanımız Kadife Sofra sahibi Kadem Sağlam'a, Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan'a, Uludüz Gıda Adına Emin Uludüz'e, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Zafer Ofluoğlu’na, Prof. Dr. Osman Aynacı'ya, ilçe esnaflarımıza, basın mensuplarımıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz dedi.”