Vakfıkebir İlçesinde 30 yıldır çiçekçilik sektöründe hizmet veren OSKA Uluslararası Çiçekçilik sahibi Ali Aşkın Kayhan, sevgililer gününde çiçekçilerin işyerlerinde hizmet verecekleri konusunda bilgi verdi.

Vakfıkebir İlçesinde 30 yıldır çiçekçilik sektöründe hizmet veren OSKA Uluslararası Çiçekçilik sahibi Ali Aşkın Kayhan, gerekli izinlerin alındığını ve sevgililer gününde ilçemizdeki çiçekçi esnaf arkadaşlarımızın tümü işyerlerinde hizmet verecekleri konusunda bilgi aktardı. Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesinde hizmet veren OSKA Uluslararası Çiçekçilik sahibi Ali Aşkın Kayhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Kayhan; “14 Şubat Sevgililer günü için bağlı bulunduğumuz Teleflor Uluslararası Çiçekçilik yönetim kurulu başkanımız Sayın Ömer Baştan ve birçok çiçek üreticilerinin de müracaatı sonucunda İçişleri Bakanlığımızdan gerekli izinler alındı. Pandemi dolayısıyla sokağa çıkma yasağı olan günlerde işyerimizi açabileceğiz. İşyerlerimizi açış saati ve dağıtım için belirlenen saatlerde çiçek siparişlerimizi müşterilerimize ulaştırabilmek için gerekli izinler tarafımıza verildi.”

Çiçekçilik sektöründe 30 Yıllık tecrübeye ve deneyime sahip olan ayrıca Vakfıkebir İlçesinin sevilen sayılan değerli esnaflarından Ali Aşkın Kayhan sözlerine şöyle devam etti. Kayhan, “Bu zor günlerde böyle bir hassasiyet göstererek binlerce çiçek üreticisi, tedarikçi ve satıştan kazancını sağlayan insanların mağduriyetini dikkate alarak izin veren İçişleri Bakanlığı’na teşekkür ediyorum. Tüm müşterilerimize yeni çeşitlerimizle hizmet etmek üzere işyerimiz belirlenen saatlerde açık olacaktır. Kıymetli Müşterilerimiz Telefonla da sipariş verebilirler. Telefonla verilen siparişler söylenen adreslere servis saatinde itina ile teslim edilecektir. Hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak hizmet vermeye devam ediyoruz dedi.”

“ALINAN İZİNLER DOĞRULTUSUNDA AÇILIŞ VE KAPANIŞ SAATLERİ”

12 Şubat 2021 Cuma Gece 24:00 ‘a kadar dağıtım izni

13 Şubat 2021 Cumartesi Saat 10:00 ile 17:00 arası müşteriye açık

13 Şubat 2021 Cumartesi Saat 17:00 ile 24:00 arası servis

14 Şubat 2021 Pazar Saat 10:00 ile 17:00 arası müşteriye açık

14 Şubat 2021 Pazar Saat 17:00 ile 24:00 servis yapılacak şekilde düzenlendi.