Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek ve Yönetim Kurulu üyeleri Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular. 

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, suç işlenmesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi görevlerini layıkıyla yerine getiren, kamu güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden görev yapan özellikle koronavirüs ile mücadele kapsamında göstermiş oldukları özveri ve fedakarlıktan dolayı emniyet müdürümüzün nezdinde tüm emniyet mensuplarına teşekkür ediyoruz dedi.” Ayrıca yeni yapılan Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ilçemize hayırlı olması dileklerini ileten Başkan Çiçek, binanın yeri ve konumu açısından önemli bir yerde olduğunu ve Vakfıkebir’e yaraşır bir eserin kazandırıldığını belirterek bu eserin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven,ziyaret sırasında bandemi dolayısıyla yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, kamu adına halkımızın güvenliği ve sağlığı için çalıştıklarını dile getirdi. Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Müdür Ergüven, bu ziyaretlerin önemine vurgu yaptı.

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek ve Yönetim Kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven’i ziyaretlerinin yanı sıra Bürolar Amiri Merthan Çelikdağ da ziyarete eşlik etti.