DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Dünya Engelliler Haftası" dolayısıyla; Vakfıkebir Özel Eğitim Meslek Okulu'nda eğitim gören özel öğrencilere yönelik özel bir etkinlik düzenlendi.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilen programa; İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Engelli Koordinatörleri Kur'an Kursu Öğreticisi Zeynep Akdin ve İmam Hatip Davut Bayraktar ile İlçe Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosunu oluşturan din görevlileri, Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Sezgin Özdin ve okulda görevli özel eğitim öğretmenleri katıldı.

İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz'ün sunumu ile başlayan programda, Yavuz Sultan Selim Camii Müezzin Kayyımı Mehmet Akdin Kur'an-ı Kerim tilâvetinde bulundu. İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ün konuşmasının ardından ise din görevlilerinden oluşan İlçe Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosu, solo ve koro kaside ve ilahiler seslendirdiler. Programın sonunda özel öğrencilere, meyve suyu ve kek ikram edildi.

Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Sezgin Özdin, programın sonunda yaptığı konuşmasında; İlçe Müftüsü Şükür Küçük başta olmak üzere, programı hazırlayıp sunan din görevlilerine ve programı takip eden özel eğitim öğretmenleri ve öğrencilere teşekkür etti.