Vakfıkebir Ziraat Odası Delege Seçimleri geçtiğimiz hayfa itibariyle gerçekleştirildi. Oda Başkanı Muhammet Kılıç, Delege seçimlerinin sıkıntısız ve sorunsuz gerçekleştiğini belirterek, ‘Seçimlerin Odamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum’ dedi.

"FUAT KOÇAL BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DEVRALDI" "FUAT KOÇAL BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DEVRALDI"

“HER MAHALLEDE DELEGE ADAYLARIMIZI TESPİT ETTİK”

Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç yaptığı açıklamada; “2022 yılı Vakfıkebir Ziraat Odası Delege Seçimlerimiz 18 Aralık 2022 Pazar günü Vakfıkebir’in tamamında tamamlanmıştır. İlçemizde 46 Mahallemiz bulunup her Mahallemizden bir tane delege temsilci seçilerek Ziraat Odamızın yönetim kurulu seçimlerinde oy kullanmaya hak kazanmıştır. Her mahallede Delege adaylarımızı tespit ettik. Muhtarlarımız kullanılan oy pusulalarını Odamıza teslim ettiler. Bizlerde muhtarlarımızdan aldığımız belgeleri tutanak altına alarak delegelerimizi belirledik. Muhtarlarımız da Sandık Başkanı vazifesi yaparak köylerdeki ve mahallelerdeki temsilcilerin seçilmesine büyük bir katkıda bulundular. Muhtarlarımıza ve ihtiyar heyetlerine teşekkür ediyoruz. Seçilen 46 delege 2023 yılında yapılacak olan Vakfıkebir Ziraat Odası Yönetim Kurulunun belirleme yetkisini belirlemeye haiz olacaklardır. Bütün delegelerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum.”

“ODA KONGREMİZİ ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE YAPMAYI PLANLIYORUZ”

Başkan Kılıç açıklamalarının devamında, “İlçemizde yapılan seçimler gayet sıkıntısız ve başarılı bir şekilde geçti. Hiçbir hadise, hiçbir vukuat cereyan etmemiştir. Gayet olgunluk içinde çiftçi seçmenlerimiz delegelerinin tespitini yapmıştır. Seçimimizin Odamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni seçilen arkadaşlarımıza da 4 yıl boyunca başarıyla görevlerini yapmalarını temenni ediyorum. Vakfıkebir Ziraat Oda’mızın kongresini ise Şubat ayı içerisinde yapmayı planlıyoruz. Şu anda tarih belli değil. Oda olarak bazı hedeflerimizi gerçekleştirdik. Yapmak isteyip de yapamadığımız bir işimiz daha kaldı. Odamızı güzel bir yere taşımak. Onu da gerçekleştirmek için çaba harcıyoruz. Belediye Başkanımız Muhammet Balta Bey ile odamıza yer tahsisi konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki süreç de bunu da başaracağımıza inanıyorum. Adaylığım konusunda şu anda bir şey söyleyemem. Gelecek olan teveccühe göre kararımızı tüm kamuoyuna duyuracağım” şeklinde konuştu.