Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Okul Müdürü Çetin Zaimoğlu, Gazetemizi ziyaret ederek bu yıl okulun LGS sınavında yakaladığı büyük başarının hikayesi hakkında bilgi verdi.



Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Okul Müdürü Çetin Zaimoğlu, Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü Sadık Aydın’ı ziyaret ederek bu yıl 20 Haziran tarihinde yapılan LGS sınav sonuçlarına göre okulun yakaladığı büyük başarının hikayesi hakkında bilgi verdi.
2019-2020 Liselere Giriş Sınavında Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinin yaklaşık %30’unu sınavla öğrenci alan okullara yerleştirerek büyük bir başarıya imza attılar. Okul Müdürü Çetin Zaimoğlu yaptığı açıklamada; “Atatürk Ortaokulu olarak haftalık derslerin dışında 8. Sınıflarla haftada (16 saatlik kurs ve 6 saatlik seçmeli ders) olmak üzere haftada 22 Saatlik ek program uyguladık. Öğretmenlerim ve müdür yardımcım pandemi öncesi ve pandemi sonrası inanılmaz çalıştılar. Tüm öğretmenlerimin emeklerine teşekkürler ederken, yüreklerine sağlık diyorum. Özverili bir çalışma süreci ortaya koyan öğrencilerimi kutluyorum. Hepsi de daha fazlasını hak ediyorlardı. Velilerimiz bizlere ve çocuklarımıza güvenip ve destek verdiği için teşekkürü fazlasıyla hak ettiler. Aslında bu başarı övgüsünün kahramanları Okul, öğrenci ve veli işbirliğinin sağlanmasıdır. Bu başarı Vakfıkebir İlçesinin başarısıdır. Bizler sadece aracı olduk. 20 Haziran 2020 tarihinde yapılan LGS sınav sonuçlarına göre okulumuzdan 40 öğrenci sınavla öğrenci alan liseleri kazanma başarısı göstermiştir. Okulumuzun birincisi olan Arda Kokoç Trabzon Merkez Fen Lisesine girmeyi başardı. Okulumuzun ikincisi olan Elanur Çelik ise Trabzon Yomra Fen Lisesi’ne girmeyi başardı. Okulumuzun üçüncüsü olan Berra Topaloğlu ise Akçaabat Fen Lisesine girmeyi başarmıştır. Başarı sağlayan 40 öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.

“DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Bu süreçte desteklerinden dolayı Aile Birliği Başkanımız Yusuf Sağlam’a ve yönetim kuruluna, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Samin Aksoy`a, Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta `ya, Kaymakamımız Sayın Mesut Yakuta`ya ve bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Daha büyük başarılara imza atmak için daha çok çalışacağız dedi.