Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Uygulama Oteli) Okul Müdürü Mehmet Kahveci, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve Cemiyet üyeleri ile bir araya gelerek okulun ve uygulama otelinin faaliyetleri hakkında cemiyet üyelerine bilgi verdi.



"MTAL" MÜDÜRÜ KAHVECİ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Keskin, Uygulama Otelini ve Okulu gazetecilerle birlikte gezerek yapılan faaliyetler ve okuldaki eğitimler hakkında bilgi aktardı.
"MTAL ve UYGULAMA OTELİ BÖLGENİN İNCİSİ"
MTAL Müdürü Mehmet Keskin yaptığı açıklamada şunları söyledi;  "2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete giren okulumuz Karadeniz bölgesinin kıyı kesiminde bulunan Vakfıkebir ilçesinin incisidir. Okulumuz bünyesinde 45 oda 120 yatak kapasiteli uygulama oteli ve 180 kişi kapasiteli (120 erkek-60 kız öğrenci)  pansiyon bulunmaktadır. Okulumuz konaklama ve seyahat hizmetleri alanı ile yiyecek içecek hizmetleri alanında değerli öğrencilerimize hizmet vermektedir. Uygulama otelimizde konferans salonu, kokteyl salonu, restoran, mutfak gibi bölümler bulunmaktadır. Yılın her ayında düğün, nişan ve her türlü organizasyon yapılmaktadır. Ayrıca yılın her gününde her türlü yemek organizasyonları yapılmaktadır. Yurt içi ve yurt dışından gelen münferit misafirlerimize ve seyahat gruplarına en iyi şekilde hizmet verilmektedir."
Amacımız sektörde yaşanan genişleme ve gelişmeler Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olan okulumuza büyük bir misyon yüklemektedir. Bizler, mesleğinde dünya standartlarında bilgi ve beceriye sahip, sektördeki gelişmelere açık, yenilikçi ve sürekli takip eden, kendi kültürünü çok iyi tanıyan, çağdaş yaşamı benimsemiş, insan ilişkileri ve iletişimde başarılı, kendisiyle barışık ve mesleğini çok seven bireyler yetiştirmek için varız.
Bizler, turizm eğitimi alanında markalaşarak her zaman ülke standartlarının üzerinde olmayı benimsedik. Eğitim alanındaki yeni yaklaşımları takip ediyor, “öğrencilerimize daha iyi eğitim imkânı nasıl sağlarız?” sorusunu kendimize soruyoruz. Doğru ve etkili bir iletişimin eğitimde başarımızı artıracağına, öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerinin öncelikli olduğuna inanırız. Ben yerine biz felsefesini benimseriz. Ekip çalışmasına önem verir, gelişen teknolojiyi takip eder ve okulumuza taşır, mesleğimizin etik kuralları ve ilkeleri olduğuna inanıp, uygulamaya özen gösteririz.
Hizmet sektörünün ticaret, turizm ve iletişim alanlarında ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek amacıyla, ülkemiz insanına çağın gereklerine uygun eğitim-öğretim hizmetini vermekteyiz. Dedi.