Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, mahalle muhtarları ile bir toplantı düzenleyerek muhtarların öneri ve taleplerini dinledi.



Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, İlçe Jandarma Komutanı vekili Necmettin Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy,  Nüfus Müdürü Gülizar Ocak, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Remziye Kuleyin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz, Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç ve Muhtar öğle yemeğinde Yalıköy-Yakamoz Köfte ve Balık Restorantta bir araya geldiler.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta tüm mahalle muhtarlarına tek tek söz hakkı vererek öneri ve taleplerini dinleyerek not altı. Kaymakam Yakuta, Belediye Başkanı, kurum Amirleri ve Muhtarlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Kaymakam Yakuta; “Muhtarlarımız bulunduğu mahallelerdeki güvenlik, sağlık, eğitim, altyapı, içme suyu, yol ve elektrik gibi ihtiyaçların tespitinde ve eksikliklerin giderilmesinde önemli rol oynamaktadır. Herhangi bir aksaklıkta bize veya ilgili kurumlarla irtibata geçilmesi o yerde yaşayan insanlarımız için faydalı olacaktır. Gözlemlediğim kadarıyla Belediye Başkanımız gerekli çalışmaları mahallelerimizde yürütmekte olup tüm muhtarlarımızın takdirini de toplamaktadır. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.