AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı, mahalle başkanları ile ilçe başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı “Mahalle Başkanları” toplantısı Altın Köşk Kafede gerçekleştirildi. AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun’un başkanlık ettiği toplantıya Teşkilat Başkanı Nebahat Albayrak, Teşkilat Başkan yardımcısı Ahmet Satan, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Abdülkadir Kasım ve mahalle başkanları katıldı.

MAHALLE BAŞKANLARIMIZ VATANDAŞIN İÇİNDE OLAN VE MAHALLELERİNDEKİ SORUNLARI GÖREN GÖZLERDİR

Toplantı sonrası bir açıklamada bulunan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Teşkilatçılığın en önemli unsurlarından biri olan mahalle başkanlıklarının önemine dikkat çekerek " Sizlerin de bildiği üzere İlçe kongremizi gerçekleştirdik ve yolumuza devam ediyoruz. Mahalle başkanlarımız vatandaşın içinde olan ve mahallelerindeki sorunları gören gözlerdir. Bu konuda mahalle başkanlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik ve istişarelerde bulunduk. Teşkilatın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Mahalle başkanlarımız mahalleriyle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Tabi AK Parti olarak bizler sadece seçimden seçime sahaya inen, çalışma yapan bir parti değiliz. Bizler her seçimin hemen ertesi günü yeniden bir seçim varmış gibi yoğun bir şekilde partimizin her kademesi çalışmalarını sürdürmekte. Mahalleleri için bizimle istişarede olan ve mahallenin sorunlarını bize ileterek çalışmalarımızda yardımcı olan mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Vakfıkebir’imiz için önemli işler yapmayı sürdüreceğiz. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece hedeflerimize ulaşmamak için hiçbir neden göremiyorum. Milletimizin teveccühüne layık olacak ve yapacağımız her çalışmada en iyi ne ise biz onun peşinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Vakfıkebir İşçe Teşkilat Başkanı Nebahat Albayrak’ta İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Uzun zor ve meşakkatli görev olan İlçe Teşkilat Başkanlığını bizlere tevdi etti.  Bu makamların bize emanet ve geçici olduğunun bilinci, şuuru içerisinde aldığımız bu bayrağı görev süremiz içerisinde en iyi taşıyabilmek için gece-gündüz demen çalışacağız. Bu noktada sizlerin desteği bizleri için çok önemli. Teşkilat olarak, belediye başkanımızla, mahalle başkanlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Güçlü bir Vakfıkebir, güçlü bir Trabzon ve güçlü Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.