Vakfıkebir İlçesinde bir süre önce 14 Şubat Kurtuluş Caddesinde faaliyete geçen “KUDUOĞLU MARKET” örnek alınacak bir çalışma yaparak askıda 100 TL uygulaması başlattı. 

Kuduoğlu Market işletmecisi Lütfi Kudu ve oğulları Sultan Selim ve Muhammet Mustafa Kudu, Vakfıkebir’de bir ilke imza atarak askıda 100 TL Uygulaması başlattılar.

Henüz kısa bir süre önce askıda 100 TL. Uygulaması başlamasına rağmen büyük bir beğeni toplayarak vatandaşlardan yoğun bir ilgi görüyor.  Askıda 100 TL Uygulaması hayırsever insanların markete bıraktıkları yüz lira karşılığında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere işletme sahibi tarafından kumanya verilmek koşulu ile başlatılan örnek bir uygulamadır. 

Kuduoğlu Market işletmecisi Lütfi Kudu yaptığı açıklamada, “ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak başlattığımız Askıda 100 TL. Gıda uygulaması ilk günden beri büyük ilgi görüyor. Vatandaşların market alışverişleri sonrası kasaya bıraktıkları 100 TL para karşılığında ihtiyaç sahibi ailelere kumanya yardımı yapıyoruz. Alınan para miktarı kadar kumanya gün sonunda toplanarak ben ve çocuklarım tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Uygulamanın başladığı ilk günden bu yana onlarca ailenin gıda ihtiyacını hayırsever ve yardımsever vatandaşlarımız sayesinde karşıladık.  İl ve İlçe içinden, il dışından hatta yurtdışından da yardım yapmak isteyen vatandaşlar bizimle irtibata geçerek bir çok ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarına çare oluyorlar. Yardım yapan hayırsever insanlarımız isimlerinin kesinlikle gizli kalmasını talep ediyorlar. Bu anlamda yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşlarımız bizimle irtibata geçebilirler.  100 TL.’lik poşetler ayarlayarak insanların temel ihtiyaçlarını 1 hafta yetecek şekilde karşılıyoruz dedi.

Vakfıkebir İlçesi Çarşı Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesinde faaliyet gösteren Kuduoğlu Market (Eski Çelik Palas Çayevi) işletme sahiplerini böyle güzel ve örnek bir uygulama başlattıkları için kutluyoruz.