24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, beraberinde Şube Müdürleri Osman İskender ve Şeref İçoğlu ile birlikte Kaymakam Yakuta ve Başkan Balta’yı makamlarında ziyaret ettiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, beraberinde Şube Müdürleri Osman İskender ve Şeref İçoğlu ile birlikte Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta ve Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamlarında ziyaret ettiler. 24 Kasım 1928 Atatürk’ün Millet Mekteplerine Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği gündür. Bu özel gün 1981 yılında Atatürk’ün doğumunun 100. yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kabul edilmiş olup bu gün ülkemizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

KAYMAKAM YAKUTA’YA ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü ziyaretleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, Şube Müdürü Osman İskender, Şube Müdürü Şeref İçoğlu Kaymakam Mesut Yakuta’yı makamında ziyaret ettiler. Günün anısına hazırlanan çiçeği Kaymakam Yakuta’ya takdim ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü ve beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Kaymakam Mesut Yakuta, onların nezlinde tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak öğretmenlere başarılar diledi.

BAŞKAN BALTA’YA ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapılan makam ziyaretleri kapsamında Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, Şube Müdürü Osman İskender, Şube Müdürü Şeref İçoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Başkan Balta’ya günün anısına çiçek takdim ettiler. Belediye Başkanı Muhammet Balta da ziyaretleri nedeniyle Aksoy ve beraberindekilere teşekkür ederek öğretmenler gününü kutladı. Başkan Balta onların nezlinde bütün öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.