Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, ilçe müftülüğünü ve ardından Merkez Kur’an Kursu'nda 'Kur'an Eğitimi ve Öğretimi' gören 4-6 yaş grubu minik öğrencileri ziyaret etti.



Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, ilçe müftülüğünü ziyaretlerinin ardından, Merkez Kur’an Kursu'nda 'Okul Öncesi Dönem Din Eğitimi Projesi' çerçevesinde 'Kur'an Eğitimi ve Öğretimi' gören minikleri, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal ile birlikte sınıflarında ziyaret etti. Kaymakam Yakuta, minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve yaşlarına uygun sorular yönelten Kaymakam Mesut Yakuta, esprileriyle de minikleri güldürmeyi ihmal etmedi. Kaymakam Yakuta ile sohbeti oldukça seven minikler, büyük bir heyecan ve özgüvenle kursta öğrendikleri bilgileri paylaştılar.
İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal'dan, öğrencilerin genel durumu ve müftülüğün gözetim ve denetiminde eğitim öğretim faaliyeti sürdüren Kur'an kurslarındaki eğitim öğretimle ilgili ayrıntılı bilgi alan Kaymakam Yakuta daha sonra ilçe müftülüğünden ayrıldı.
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü’ne bağlı Merkez Kur’an Kursu’nda 5 sınıf, Kirazlık Mahallesi Kur'an Kursu'nda 2 sınıf, Yalıköy Mahallesi Kur'an Kursu'nda 1 sınıf olmak üzere toplam 8 sınıfta 109 öğrenci 'Okul Öncesi Dönem Din Eğitimi Projesi' çerçevesinde 'Kur'an Eğitimi ve Öğretimi' görüyor.