"KALBE DOKUNANLAR" temalı şiir gecesi izleyenleri mest etti. Şiir Gecesini organize eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Esra Akdin aynı zamanda programın sunuculuğunu yaptı.  Gecede şiirleri, Ayrılış Hikayesi şiirini Tuğba Demir, İlk Yalan Hacer Gülay,  Mavi Gözlü Dev Nazım Aydın, Sevi Arzu Tunço, Kaldırımlar Damla Akat, 3. Şahsın Şiiri Onur Karagüllü,  Sevdiğin Kadardır Ömrün Sunay Uçar, Sevgilerde Fatma Başkan, Sakarya Nevzat Gürsoy, Desem Ki Vildan Birincioğlu, Vatan ve Biz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Etme Ali Yücel Yıldız, Tek Hece Demet Topal, Tahir ile Zühre Asiye Nur Günhan, Sen, Sen, Sen İlkay Genç okudular.           

AMACIMIZ KALPLERE GİRMEKDİ!

Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi fark yaratmaya devam ediyor diyerek katılımcılara ve şiir gecesine katkı verenlere teşekkür edem Okul Müdür Mehmet Kahveci; Okul öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımı ile ‘Kalbe Dokunanlar’ şiir gecesi düzenlemeye karar verdik. Gecede amacımız öğrencilerin ve öğretmenlerin farklı yönlerini ortaya koymalarını sağlayarak kalplere girmekti. Ne kadar severse sevsin yine de kalabalığın içinde yalnızlığı yaşar insan,  Sokaklar, kaldırımlar yalnız sevenin mabedidir. Sevince sonuna, sonsuza kadar sevmeli insan. Bazen kırarak bazen kırılarak, bazen sınırsız bazen rotasız. Sevenden sevdiğine bir miras gibi kalan. Şimdi susmanın ve ayrılığın vakti diyerek kalpler dokunmak istedik. Kalbimizdeki sıcaklığı paylaşmak istedik. Bu manada bir farkındalık yaratmak için çapa gösterdik. Umarız kalbimizdeki sıcaklığı hissettirmiş olduk dedi.

"GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA" "GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA"

Şiir gecesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Altın,  MTAL öğretmen ve öğrencileri okudukları şiirlerle dinleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Programa, Vakfıkebir Kaymakamı Sayın Dr. Hacı Arslan Uzan, Kaymakam Adayı Sayın Muhammet Furkan Bektaş, Beşikdüzü Kaymakam Adayı Sayın Hüseyin Bozoğlan, okul-kurum müdürleri ve Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Personeli katıldı.

Gecenin sonunda Kaymakam Dr. Uzan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Altın, Müdür Kahveci nezaretinde tüm katılımcılara teşekkür ederek tebrik ettiler.