Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mert Oğuztarhan’ın önderliğinde İlçe Jandarma personeli, kontrol noktasında durdurulan araçlarda bulunan kadınların gününü kutlayarak, karanfil ve çikolata dağıttı.

Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Vakfıkebir İlçesi Hacıköy Mahallesi kontrol noktasında durdurulan araçlarda bulunan kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlandı. Karanfil ve üzerinde jandarma logosu bulunan çikolata hediye edildi. Özellikle kadın jandarma personellerinin bulunduğu kontrol noktasında, araçlarında yolculuk yaparken beklenmedik şekilde hediye karanfillerini ve çikolatalarını alan kadınlar güzel dilekleriyle karşılık verdi.

Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gün boyu yaptığımız yol uygulamalarında kadınlar günü dolayısıyla araçlarda bulunan kadın vatandaşlarımızın ve kadın sürücülerimizin 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladık. Karanfil ve çikolata ikram edildi. Vakfıkebir ilçemizde bulunan kontrol noktasında ekiplerimiz ellerinde kırmızı karanfiller ile araçlarda bulunan kadınların 8 Mart dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Uygulama noktasında gerçekleştirilen etkinlikte kadınlar Jandarma ekiplerinin kadınlar gününü unutmamasını memnuniyetle karşıladı.

Jandarma ekiplerini elinde karanfil ve çikolata ile gören sürücüler ve kadınlar yapılan uygulamadan memnuniyetini dile getirdiler.