Yalıköy İmam Hatip Ortaokulu'ndan bir grup, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ dolayısıyla ilçe müftülüğünü ziyaret etti.


 
Vakfıkebir Yalıköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan Boz, beraberinde bir grup öğrenci ve Okul Aile Birliği Başkanı İmam Hatip Yahya Çolakoğlu, İmam Hatip Ortaokulu Derneğinin kurucularından Şerafettin Furuncu ile birlikte İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal’ı makamında ziyaret ettiler.
 
Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal’a çiçek takdiminde de bulunan öğrenciler, Müftü Köksal’ın ve şahsında müftülük personeli ve din görevlilerinin ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladılar.
 
İlçe Vaizi Osman Öztürk ile Ekrem Akbaş’ında hazır bulunduğu ziyarette misafirlerine ikramda bulunan ve kendileriyle bir süre sohbet eden İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti. İlçe Müftüsü Köksal ayrıca; ziyaretçi grubun şahsında okulun tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerine selam ve muhabbetlerini de ileterek yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisiyle kendilerine başarılar diledi.