Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası içerisinde hayırseverlerin katkıları ile yaptırılarak hizmete giren Jandarma Mescidi İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Mert Oğuztarhan ve İşadamlarının katılımları eşliğinde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualarla ibadete açıldı. 

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan yaptığı açıklamada, Camii ve mescitlerin birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin perçinlendiği merkezler olduğunu belirtti. Ayrıca toplumsal hizmetlerin devletimizin yanında hayırseverler tarafından da desteklenmesi gerektiğini de vurguladı. Gönüllerin incitilmediği bir toplumun inşaasında bu tür ibadet yerlerinin çok büyük bir rolü olduğunu, böyle mescitlerin sayısını arttırmak gerektiğini ifade ederek, “bu mescidin yapımında emeği geçip, toplumun hizmetine sunan hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

VİCDANINIZ SIZLAMAYACAK MI? VİCDANINIZ SIZLAMAYACAK MI?

“BİZİM İÇİN ASKER OCAĞI PEYGAMBER OCAĞIDIR”

Hayırsever işadamları ise yaptıkları açıklamada; “Bizim için asker ocağı peygamber ocağıdır. Her zaman Mehmetçiğimizin yanında olan bizler, hele bir de namaz kılacak olduğu mescit için yardım talebini geri çeviremezdik. Elimizden gelen yardımı yapacağımızı komutanımızı bildirerek gerekli yardımlara başladık. Mescidi hayırseverlerin desteğiyle tamamladık. Kahraman Mehmetçiğimize yakışır bir şekilde çok güzel bir mescit oldu. Allah hayırlı mübarek eylesin. Bizlere böyle bir hayır yapmamıza vesile olduğu için Jandarma Komutanımız başta olmak üzere görev yapan ve emek harcayan tüm personele teşekkür ederiz. Yapımda katkı sağlayan ve emek harcayan kardeşimize de teşekkür ederiz Allah hayırlarını kabul eylesin” dediler.