Uygulama Otelindeki yemeğe Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Emniyet Müdürü Murat Soysay, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Mert Oğuztarhan, Askerlik Şubesi Başkanı Vekili Personel Teğmen Süleyman Esen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İsmet Bank, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral, İlçe Müftüsü Şükür Küçük,  şehit ve gazi aileleri ve basın mensupları katıldı.

“HER DAİM EMRİNİZDEYİZ”

Şehit ve gazi ailelerine karşı selamlama konuşması yapan İlçe Belediye Başkanı Muhammet Balta, devletimiz şehit ve gazilere sadece gaziler gününde değil her zaman önem veriyor. Her zaman devlet büyükleri bizlere bu konuda telkinlerde bulunuyor. Eksikliklerimiz mutlaka vardır ama yerel yönetimler olarak her zaman sizlerin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Hepinize sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler diliyorum. İnşallah gelecek yılda buluşmak diliyorum dedi.

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ise şehit ve gazi ailelerine karşı yaptığı konuşmasında; Peygamberimizin dediği gibi “vatan sevgisi imandandır”, Bayrak uğruna fedai can edenlerin mekânlarını Allah’ım Cennet eylesin. Devletimiz her platformda siz değerli gazilerimiz ve şehitlerimizin ailelerinin sorunlarını dinlemek noktasında, kurumların kapasitesini kullanarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Ne zaman isterseniz kapımız ve gönlümüz ben ve kurum amirlerim adına sizlere açık olacaktır. Sorunlarınızı çözeriz ama çözemeyiz fakat her zaman sizleri dinleriz. Sizlerle aynı duyguları paylaşırız. Mevlana’nın dediği gibi aynı dili değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır. Dolayısıyla bizler silerle aynı duyguyu paylaşmayı murat ediyoruz. Her daim emrinizdeyiz.

"MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ" "MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ"