Vakfıkebir İlçemizde yetişen ve önemli görevlere getirilen şahsiyetler arasına Mühendis Abdulkadir Kuleyin’de eklenerek gururumuz oldu.



Vakfıkebir İlçesi Hacıköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve efsane muhtar merhum Mehmet Kuleyin’in oğlu olan Abdulkadir Kuleyin, Karayolları 12. Bölge Müdürlüğünde Proje Mühendisi olarak çalışmaya başlamıştı. 2015 yılında Karayolları 10.Bölge Müdürlüğüne Proje Mühendisi olarak atandı. Bu görevi başarılı bir şekilde sürdürmekte iken 18.03.2020 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü oluru ile Karayolları 18. Bölge Müdürlüğüne Etüt Proje ve Çevre Başmühendisi olarak atandı. Karayolları 10.bölge Müdürlüğünde Proje Mühendisi olarak çalışmakta iken Karayolları 18.Bölge Müdürlüğüne Etüt Proje ve Çevre Başmühendisi olarak atanan hemşerimiz Abdulkadir Kuleyin’i tebrik eder yeni görevinde başarılar dileriz.
ABDULKADİR KULEYİN KİMDİR?
1982 yılında Vakfıkebir de doğdu. İlk-Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. Lisan ve yüksek lisans eğitimi Konya da tamamlayıp Harita Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. 3 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra Karayolları 12. Bölge Müdürlüğünde Proje Mühendisi olarak çalışmaya başladı. 2015 yılında Karayolları 10.Bölge Müdürlüğüne Proje Mühendisi olarak atandı. 18.03.2020 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü oluru ile Karayolları 18.Bölge Müdürlüğüne Etüt Proje ve Çevre Başmühendisi olarak atandı.