Yaklaşık üç ay önce Vakfıkebir İlçemizde Mal Müdürlüğü görevine atanan Cevat Gültepe, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

2020 yılının Aralık ayından bu yana Vakfıkebir ilçe Mal Müdürlüğü görevini sürdüren hemşehrimiz Cevat Gültepe, ilçeyi daha iyi tanıyabilmek adına kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra ilçedeki esnaf ziyaretlerini de fırsat buldukça gerçekleştiriyor. Vakfıkebir İlçemizde ilk göreve başladığı günlerde Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu tarafından Müdür Cevat Güntepe’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirilmişti. Bu ziyaret sonrası hem işyerini tanımak hem de iadeyi ziyaret anlamında nezaket ziyareti gerçekleştirmek isteyen Müdür Güntepe, Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu’nu gazete de ziyaret ederek güzel bir ortamda sohbet etme fırsatı buldular.

Tonya İlçesinde doğup büyüyen hemşehrimiz Müdür Cevat Güntepe, 2019 yılında İstanbul İli Şile İlçesi Malmüdürü olarak görev yapmakta iken 2020 Kasım ayında Vakfıkebir ilçe İlçe Malmüdürü olarak atanarak görevine başlamıştı.

“GÜZEL BİR MEMLEKET VE KADİM BİR ŞEHİRDE YAŞIYORUZ”

Vakfıkebir ilçe Mal Müdürü Cevat Gültepe ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Vakfıkebir’e hizmet etmekten mutlu olduğunu belirtti. Bu bölgenin insanı olması hasebiyle bölge insanının yapısını bildiği için ilçeye alışmakta hiçbir zorluk çekmediğini belirten Güntepe, Vakfıkebir ilçemiz bölge ilçeleri arasında tarihi geçmişi ve coğrafi yapısı ile çok kadim bir ilçemizdir. Bu ilçemizde hizmet vermek, ilçe halkına yardımcı olmak benim için onur ve gurur vericidir dedi.” Müdür Cevat Güntepe sözlerine şöyle devam etti; “Bu pandemi sürecinde basın mensuplarımızın zor şartlar altında büyük bir özveri ile çalıştıklarını gözlemliyoruz. Gerçekten cefakar, vefakar ve büyük sorumlulukla kamu görevi yapan gazetecileri tebrik ediyorum. Güzel bir memleket ve kadim bir şehirde yaşıyoruz. Her hafta elimize ulaşan gazeteniz sayesinde ilçe ve bölge gündemini sizlerin aracılığı ile takip edip gazetenizden okuyarak bilgi sahibi oluyoruz. Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa rağmen yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten sizin gibi basınımızın kıymetli temsilcilerini kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu, “Rahmetli babam kurmuş olduğu ve 1978 yılından buyana 43 yıldır ilçemize hizmet vermeye devam ediyoruz. Her geçen gün gazetemizi güzelleştirmek için emek veriyoruz. Daha iyi yayıncılık yapmak için gece gündüz çalışıyoruz, çalışacağız” diye konuştu. Kamburoğlu, yerel basın kuruluşlarının bir takım sıkıntılarının olduğunu, bu sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini bildirdi.