Sergi Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi’nin yanındaki Tarihi Taş Bina’da açıldı. Sergide yağlı boya, Nokta Çizgi Çalışması, Renkli Geometrik çalışma, Amblem ve logo çalışması, hat, tezhip,  Karakalem Manzara, Natürmort, Kolaj çalışması, Fotoğraf, obje etüt çalışmasından oluşan 389 eser sergilendi. Çalışmalar özgün düşünce ve tasarımlardan oluşturuldu. 

Serginin açılışına Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Tonya Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş, Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akkan, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral, İş-Kur Hizmet Merkezi Müdürü Halime Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Birinci, Eğitim-Birsen İl Başkanı Mehmet Kara, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


 

“389 ESER SERGİLENDİ”

"BERFEY KREŞTE BAYRAM COŞKUSU" "BERFEY KREŞTE BAYRAM COŞKUSU"

Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kadri Alay yaptığı açılış konuşmasında; ” Eğitimin bir tanımı da bireyde var olan yeteneklerin ortaya çıkarılıp geliştirilmesidir. Okulumuz sadece akademik eğitim yapmamakta öğrencilerimize yeteneklerini geliştirme imkanı da sunmaktadır. Sergimizde resim sanatının bütün alanlarında 389 eser göreceksiniz. Bu sergide Öğrencilerimizin bir yıllık el emeği göz nuru olan çalışmalarını, hayata bakışlarını, hayat görüşlerinin tablolara yansıtmasını izleyeceksiniz. Öğrencilerimizin bir yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmekten mutluluk duyduk. Çok güzel çalışmalar yapmışlar. Çalışmalara katkı sunan öğretmenlerimiz Şuayip Eyüboğlu ve Evren Uçar başta olmak üzere eser ortaya koyan bütün öğrencilerimi kutluyorum. Sergimize katılan herkese teşekkür ediyorum. “ dedi.